Neler Yeni

8000 LİRAYA AİRPODS 4 ANC ALINIR MI (1250TL İNDİRİMLİ)

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
ismail sağlam
1728805112759.png
70bin liraya macbook satın almış ve appleın akademisyen öğrencilerine airpods hediyesi varmış bu kapsamda bunu hediye olarak almış ve banada cok yakın oturan bir arkadaş elden alabiliyorum. almaya değer mi alırsam nelere dikkat etmeliyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1728805112759.png
70bin liraya macbook satın almış ve appleın akademisyen öğrencilerine airpods hediyesi varmış bu kapsamda bunu hediye olarak almış ve banada cok yakın oturan bir arkadaş elden alabiliyorum. almaya değer mi alırsam nelere dikkat etmeliyim?
faturaların renkli cıktılarını vs verecekmiş orjinal faturada macbookta oldugu icin orjinali vermeyecekmiş bir sorun yaşar mıyım o kısımda

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Arif Çelebi
Airpods çok rahat ve kaliteli bir kulaklık pişman olmazsınız fatura kısmında da sorun yaşamazsınız ürünü apple cihazlarıma kaydettiğinizde garanti bilgileride kaydedilir apple store tarafından fatura aranmaz

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,968
İsim
Oğuz Oğuz
Alıntıyı görüntüle70bin liraya macbook satın almış ve appleın akademisyen öğrencilerine airpods hediyesi varmış bu kapsamda bunu hediye olarak almış ve banada cok yakın oturan bir arkadaş elden alabiliyorum. almaya değer mi alırsam nelere dikkat etmeliyim?

faturaların renkli cıktılarını vs verecekmiş orjinal faturada macbookta oldugu icin orjinali vermeyecekmiş bir sorun yaşar mıyım o kısımda
Faturadaki seri no ile kulaklık da ki aynı ise alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Faturadaki seri no ile kulaklık da ki aynı ise alınır.
Teşekkür ederim birde galiba bilgi sahibi birisiniz konu dışı bir soru daha soracağım
Daha önce hiç apple watch kullanmadım 11 bin liraya apple watch se alacağım sorum şu telefon uzaktayken bu cihaz üzerinden internet olmadan müzik dinleyebilir miyim müzik indirebilir miyim ve +9 bin verip series 10 almaya gerek var mı?

Teşekkür ederim birde galiba bilgi sahibi birisiniz konu dışı bir soru daha soracağım
Daha önce hiç apple watch kullanmadım 11 bin liraya apple watch se alacağım sorum şu telefon uzaktayken bu cihaz üzerinden internet olmadan müzik dinleyebilir miyim müzik indirebilir miyim ve +9 bin verip series 10 almaya gerek var mı?
Telefonla saatin bağlantısı yokken airpodsumu saate bağlayıp müzik dinleyebilir miyim kısaca?

Top Bottom