1660 süperli sisteme 8000 vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama şu varArkadaşlar 1660 süperli sistem arıyorum yardımcı olur musunuz
Haklısın aga da stok beklemek sıkıntı işim de acil şuan yapacak bişey yok bu PC’nin anakartı ramde problem yaratır mı bana1660 süperli sisteme 8000 vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama şu var
![]()
BLADE-1660 / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS PHOENIX GeForce GTX 1660 OC 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-1660 oyuncu bilgisayarı, AMD Ryzen 5 3500X işlemci ve ASUS PHOENIX GTX 1660 OC ekran kartı ile güçlendirilerek üst düzey oyun performansı için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
o işlemciyi anakartı kullanıyorum bir sıkıntı yok performanslı çalışıyorlarHaklısın aga da stok beklemek sıkıntı işim de acil şuan yapacak bişey yok bu PC’nin anakartı ramde problem yaratır mı bana
indirim kovala benceEkran kartı 1660 süper de değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bulamıyorum sistem
Bakıyorum bro teşekkürler(1) ModArt PC Ailesi Alış/Satış Destek Grubu | Gruplar | Facebook
bu grupta sıfır 1660 superler satılıyor . 1660 superden altını alma bu vakitten sonra