8000 TL Laptop ikilem

Haemci

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
8500
Arkadaşlar üniversite için laptop alacam bu iki laptop arasında ikilemde kaldım.

Rx3050 olması sebebiyle hp pavilion ec2021nt tercih edilmesi daha mantıklı ama hem 500tl fiyat farkı hem dizayn açısından asus tuf fx506li modeli de güzel duruyor.

Şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar üniversite için laptop alacam bu iki laptop arasında ikilemde kaldım.

Rx3050 olması sebebiyle hp pavilion ec2021nt tercih edilmesi daha mantıklı ama hem 500tl fiyat farkı hem dizayn açısından asus tuf fx506li modeli de güzel duruyor.

Şimdiden teşekkür ederim
Okul içinde kullanacaksanız iki modelin de ısınma sorunları var bu yüzden yükte fazlasıyla fan sesi yapıyorlar. Kasasının da kötü olması biraz değişik (pavilion kasası dayanıklı ama soğutma bakımından berbat.)

Donanım olarak RTX 3050 zorunlu mu? Değilse öneri yapacağım.

Okul içinde kullanacaksanız iki modelin de ısınma sorunları var bu yüzden yükte fazlasıyla fan sesi yapıyorlar. Kasasının da kötü olması biraz değişik (pavilion kasası dayanıklı ama soğutma bakımından berbat.)

Donanım olarak RTX 3050 zorunlu mu? Değilse öneri yapacağım.
RTX 3050 zorunlu değil tabii ki, öneriye 100% açığım

Merhaba attığın 2 latop'u almanı önermem ısınma sorunları var.

Monster fun boy'u değilim ama biraz göz atmanı isterim bana göre ideal'ler.

Oyun oynarmı bilmiyorum ama ekran kartı çokta mantıklı değil gibi.

Oyun oynarmı bilmiyorum ama ekran kartı çokta mantıklı değil gibi.
Bu bir oyun bilgisayarı değil. Ekran kartı da ona göre bir ekran kartı. Ve fiyatına göre kalitesi-performansı tartışmasız. Aynı fiyata iş bilgisayarı kategorisinde daha iyileri varsa çekinmeyin, paylaşın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Efendim 8500'e kadar cikabilirim
Fiyatı zaten o civarlarda şu anki fiyat indirimli fiyat.

3050 daha performanslı 1650ti den diye biliyorum.

Efendim 8500'e kadar cikabilirim

Donanımı bir tık düşük. Biraz daha ekleyip:

Bu bir oyun bilgisayarı değil. Ekran kartı da ona göre bir ekran kartı. Ve fiyatına göre kalitesi-performansı tartışmasız. Aynı fiyata iş bilgisayarı kategorisinde daha iyileri varsa çekinmeyin, paylaşın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı zaten o civarlarda şu anki fiyat indirimli fiyat.
Arkadaşın rtx ile alakalı falan bahsetmesinden dolayı bu ekran kartı durumuna girdim kaliteli bir bilgisayar ve fiyatıda uygun ama oyunda oynuyacak ise monster sistemleri öneririm kendim kullanıyorum ama masa üstü bir sisteme geçiceğim yakkında.

Arkadaşın rtx ile alakalı falan bahsetmesinden dolayı bu ekran kartı durumuna girdim kaliteli bir bilgisayar ve fiyatıda uygun ama oyunda oynuyacak ise monster sistemleri öneririm kendim kullanıyorum ama masa üstü bir sisteme geçiceğim yakkında.
Arkadaşlar üniversite için laptop alacam
Bu yüzden oyuncu bilgisayarı önermedim.

Oyun için mi ders için mi?

Geri