SSD 480GB yapınca 8.8k gibi bir fiyat oluşuyor başka var mı acaba?Aquarius 5T10-K Asus - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T10-K Asus oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
bu sistemi al 1 ram ekle![]()
CYBER-1660 Gaming Bilgisayar
CYBER-1660 oyuncu bilgisayarı, INTEL i3-10105F işlemci ve ASUS GTX 1660 Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst düzey oyun performansı için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Aynı ramden bi tane daha alırsan 8150 TL civarlarına geliyor
360 TL'ye satılıyorSSD 480GB yapınca 8.8k gibi bir fiyat oluşuyor başka var mı acaba?
ben 7000 TL'ye king 3 almıştım tam 8000 olmasada 8300 e bulursun rtx 2060SSD'de 500gb almam gerekir 500GB SSD lazım bana
Umarım sistem çıkar bu zamanlar hiç sistem falan çıkmıyor. Çıksada kaçırıyorumBenim önerim bunların hiçbirini alma. 8k TL rahat rtx 2060 lı alırsın sadece kampanya bekle. En azından kazığı rtx e atmış olursun kafan rahat olur rtx / dlss de gelir
Öyle gibi görünüyor. Bekleyeceğiz artık haftalardır bekliyorum.Bu sistem şua n en iyisi ancak ben 8k verip de rtx alamazsam üzülürdüm o yüzden size tavsiyem yt kanallarını beklemeniz
Bende 2 ay DA 1650 sistem çıkarsın diye bekledim ama bir türlü çıkmayınca imzadaki sistemi aldım.Öyle gibi görünüyor. Bekleyeceğiz artık haftalardır bekliyorum.
SSD 480GB Yapınca 8.8k gibi bir fiyat oluşuyor gene bekleyeceğiz artık bi sistemin çıkmasını.Şu an için bu paraya alınacak en iyi sistem bu.Aquarius 5T10-K Asus - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T10-K Asus oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Ama arkadaşların dediği gibi bekleyin kampanya çıksın RTX 2060 bulursun o bütçede