8000TL Sistem Tavsiyesi

Klearez

80+
Reaksiyon skoru
24
Bütçe
8000
8.000TL Bütçe ile sistem arıyorum en kötü GTX 1650 ekran kartına bile razıyım artık. önerebilir misiniz? acaba?

Aynı ramden bi tane daha alırsan 8150 tl civarlarına geliyor

Aynı ramden bi tane daha alırsan 8150 TL civarlarına geliyor
bu sistemi al 1 ram ekle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SSD 480GB yapınca 8.8k gibi bir fiyat oluşuyor başka var mı acaba?
360 TL'ye satılıyor

Benim önerim bunların hiçbirini alma. 8k tl rahat rtx 2060 lı alırsın sadece kampanya bekle. En azından kazığı rtx e atmış olursun kafan rahat olur rtx / dlss de gelir

Bu sistem şua n en iyisi ancak ben 8k verip de rtx alamazsam üzülürdüm o yüzden size tavsiyem yt kanallarını beklemeniz

Benim önerim bunların hiçbirini alma. 8k TL rahat rtx 2060 lı alırsın sadece kampanya bekle. En azından kazığı rtx e atmış olursun kafan rahat olur rtx / dlss de gelir
Umarım sistem çıkar bu zamanlar hiç sistem falan çıkmıyor. Çıksada kaçırıyorum

Bu sistem şua n en iyisi ancak ben 8k verip de rtx alamazsam üzülürdüm o yüzden size tavsiyem yt kanallarını beklemeniz
Öyle gibi görünüyor. Bekleyeceğiz artık haftalardır bekliyorum.

Artık en kötü GTX 1650 ekran kartına bile razı oldum, artık düz GTX 1660 sistemler 8-9k civarlarında geziyor.

Şu an için bu paraya alınacak en iyi sistem bu.
Ama arkadaşların dediği gibi bekleyin kampanya çıksın RTX 2060 bulursun o bütçede

Şu an için bu paraya alınacak en iyi sistem bu.
Ama arkadaşların dediği gibi bekleyin kampanya çıksın RTX 2060 bulursun o bütçede
SSD 480GB Yapınca 8.8k gibi bir fiyat oluşuyor gene bekleyeceğiz artık bi sistemin çıkmasını.

Bu arada hala önerileriniz varsa atabilirsiniz

Geri