şahin doğan
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 12,413
8000 tl ile 9000 tl arasında fark var bütçesine göre söyledimancak parasını hakediyor .
8000 tl ile 9000 tl arasında fark var bütçesine göre söyledimancak parasını hakediyor .
ve S21 FE çıkınca 7500 tl civarında olucak , s21 fe en iyi seçeneklerden olabilir?12 mini 9000 TL
s20 fe den çok da iyi olmayacak yine exynos işlemci ile gelecek arka kamera tasarımı s21 gibi olacak ön tarafı daha oval olacakve S21 FE çıkınca 7500 TL civarında olucak , s21 fe en iyi seçeneklerden olabilir?
doğru diyorsunuz . Ben İphone yanlısı değilim biraz S21 Fe daha iyi oldugunu düşünüyorum .8000 TL ile 9000 TL arasında fark var bütçesine göre söyledim
Ancak içinde 888 versiyonuda olucaks20 fe den çok da iyi olmayacak yine exynos işlemci ile gelecek arka kamera tasarımı s21 gibi olacak ön tarafı daha oval olacak
o versiyon türkiyeye gelmez s20 fe de olduğu gibi telefon çok sorunlu çıkarsa gelir ancakdoğru diyorsunuz . Ben İphone yanlısı değilim biraz S21 Fe daha iyi oldugunu düşünüyorum .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ancak içinde 888 versiyonuda olucak
Türkiyeye gelir belki .o versiyon türkiyeye gelmez s20 fe de olduğu gibi telefon çok sorunlu çıkarsa gelir ancak
Al kardeşim, ömürlük cihaz. Gidip samsung alıp 3 sene sonra güncelleme kesilmez. 6 senedir güncelleme alıyor İphone 6s. Bu aldığı son güncellemeydi ama daha ne olsun yani.Bütçemi arttırabilicegimi öğrendim ve iPhone 12 almaya karar verdim nasil sizce
Güncelleme almayı kafanıza çok takıyorsunuz. Özellikle Androidde bunun zerre önemi yok. Keza kendin yapman çok zor değil. Apple' da ise sanırım böyle bi olasılık yoktu.Bu aldığı son güncellemeydi ama daha ne olsun yani.
Tamam da firmanın cihaza destek vermesi bana göre kullanıcıya değer vermesidir. Ayrıca kaç bin tl olursa olsun android cihazı asla içime sindiremiyorum. Daha bundan 5 ay önce sıfır samsung m30s aldım, yemin ediyorum 2.el iphone 7 bundan kat kat daha iyi.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncelleme almayı kafanıza çok takıyorsunuz. Özellikle Androidde bunun zerre önemi yok. Keza kendin yapman çok zor değil. Apple' da ise sanırım böyle bi olasılık yoktu.