8000₺'ye kadar Laptop Önerisi

Acer alın Hoccccam

https://www.trendyol.com/acer/nitro...ssd-gtx-1650-ti-linux-nh-q9hey-002-p-43118270 Böyle bir ürün gördüm bu fiyata kadar alınabilecek en iyisi bu mudur veya farklı bir önerisi olan var mı ?
Bende aynı seriden bu modeli almayı düşünüyorum senin baktığın laptop'da 60 hz olması lazım benim almayı düşündüğüm laptopda 144 hz ve 1650 var Ti ile arasında ortalama 10 15 fps oynuyor senin için çok sorun olmıyacaksa 144 hz için değer gibime geliyor tabi depolaması biraz az bunuda göz önünde bulundur.

Acer nitro 5 gayet iyi laptoptur alınabilir,indirimlerde 7300tl oluyor.

Bende aynı seriden bu modeli almayı düşünüyorum senin baktığın laptop'da 60 hz olması lazım benim almayı düşündüğüm laptopda 144 hz ve 1650 var Ti ile arasında ortalama 10 15 fps oynuyor senin için çok sorun olmıyacaksa 144 hz için değer gibime geliyor tabi depolaması biraz az bunuda göz önünde bulundur.

Bende 144 hz monitör var ben zaten oyunları ordan oynucam ama bu laptopda mini display port girişi yok bide ben servisi kolay erişilebilir bir marka olsun istiyorum, sende biliyorsundur bu laptoplar hemen bozulabilir

Bende 144 hz monitör var ben zaten oyunları ordan oynucam ama bu laptopda mini display port girişi yok bide ben servisi kolay erişilebilir bir marka olsun istiyorum, sende biliyorsundur bu laptoplar hemen bozulabilir
Acer kaliteli üretiyor monster'a göre fln ama teknik servisi kötü maalesef sadece 1 tane istanbulda varmış onlarda seri üretim gibi fan temizliği format yapıyorlarmış çok bozulucak ürünler değil bunlar çok endişelenme bence.

10 15 fps oynamiyor 3 5 fps fark var bakabilirsin

Bilgilendirme için teşekkürler konu açtığımda bana böyle söylemişlerdi biraz yanlış bilgilendirme yemişim depolama sıkıntı olmaz ise önerdiğim model güzel konu sahibi için.

O zaman +5-10 fps vs 144hz ekran arasında seçim yapmam gerekiyor :D gtx 1650ti'ın daha güncel ekran kartı olduğunu göze alarak laptop'un kullanım süresine (yılına) etki edebilir mi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,520
Üyeler
191,118
Son üye
mertiinio
Geri