Ya iphone önercektim bence poco x3 gtArkadaşlar kardeşime doğum günü hediyesi olarak telefon bakıyorum. 8000TL olması şart değil ama F/P olarak en iyisini almak istiyorum.
Kendisi 14 yaşında telefonu oyun fotoğraf konuşma her açıdan kullanan birisi, aklımda M52, POCO X3 GT, Galaxy S20 FE var. Bu dediğim modeller olmak zorunda değil sizlerin tavsiyelerini merak ediyorum.
iPhone sevmiyor iPhone önermeyin.
20feArkadaşlar kardeşime doğum günü hediyesi olarak telefon bakıyorum. 8000TL olması şart değil ama F/P olarak en iyisini almak istiyorum.
Kendisi 14 yaşında telefonu oyun fotoğraf konuşma her açıdan kullanan birisi, aklımda M52, POCO X3 GT, Galaxy S20 FE var. Bu dediğim modeller olmak zorunda değil sizlerin tavsiyelerini merak ediyorum.
Neden?Aralarında en iyisi S20 FE hocam.
Bu fiyata sanırım en iyisi o.
İşlemci olarak da kamera olarak da ekran olarak da S20 FE en uygun cihaz.
Poco modellerini tercih etmemelisiniz.
Bütçenin 3k üstündeKesinlikle s21 fe başka bakma reis
iPhone olmadığı için S20 FE en iyi model olabilir S21 FE ye de bakılabilirArkadaşlar kardeşime doğum günü hediyesi olarak telefon bakıyorum. 8000TL olması şart değil ama F/P olarak en iyisini almak istiyorum.
Keşke kardeşin olsam abi , s20 fe oyun + fotoğraf için muhteşem bir telefon işlemcisi sd 865 ile oyunlarda canavar zaten.Arkadaşlar kardeşime doğum günü hediyesi olarak telefon bakıyorum. 8000TL olması şart değil ama F/P olarak en iyisini almak istiyorum.