DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Hocam siz de konuşma biçiminizi düzeltin lütfen.İsmini diikkat fanboy çıkabilir yap
Hocam siz de konuşma biçiminizi düzeltin lütfen.İsmini diikkat fanboy çıkabilir yap
Kurallara bir bakın markalara önyargınız yzünden çöp tarzı şeyler yazmak yasak. Xiaomi Mİ serisi samsunglardan daha az yazılımsal sıkıntı çıkarıyor 2 adet samsung cihaz var evimizde her gün bug yaşıyoruz ki kullanıcı dönüşlerindende yeterince biliniyor. FANBOY.Hocam siz de konuşma biçiminizi düzeltin lütfen.
1- Kuralları biliyorum.Kurallara bir bakın markalara önyargınız yzünden çöp tarzı şeyler yazmak yasak. Xiaomi Mİ serisi samsunglardan daha az yazılımsal sıkıntı çıkarıyor 2 adet samsung cihaz var evimizde her gün bug yaşıyoruz ki kullanıcı dönüşlerindende yeterince biliniyor. FANBOY.
Çok iyi ya keşke alabilsenBaktım çokta hoşuma gitti lakin ekstra 800 TL ekleyecek bütçem yok maalesef
OnePlus 8Dostlar öncelikle merhabalar başlıkta da belirttiğim üzere maksimum 8000 TL bütçem var ve ANDROİD telefon tavsiyelerinizi nedenleri ile beraber bekliyorum Xiaomi, Poco ve iPhone lütfen tavsiye etmeyin İOS işletim sistemini sevmiyorum. Telefonu kullanış amacımdan bahsetmem gerekirse:
-Benim için öncelik ekran diyebilirim telefonda Youtube, Netflix gibi platformlarda dolaşmayı çok severim
-bir diğer önceliğim ise stabilite bunu da şöyle açıklayayım ben bir telefon aldığım zaman ortalama 4 yıl kullanırım ve telefonu aldıktan sonra 4 yıl boyunca yavaşlamasını istemiyorum açıkçası
-üçüncü önceliğim ise batarya diyebilirim telefonu aldıktan 2 sene sonra batarya değişimi yapabilirim fakat bu 2 yıl boyunca 1 günü çıkarması çok önemli
-Telefonda asla oyun oynamam ve nefret ederim telefonda oyun oynamaktan o yüzden oyun performansı hiç önemli değil sadece 101 , Sudoku gibi basit oyunlar oynarım
-Arka kameradan ziyade ön kamera ile Özçekim fotoğraflar çekmeyi severim
Benim aklımdaki modelleri söylemem gerekirse
Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon+Galaxy Watch 4
Samsung Galaxy Note 20
Samsung Galaxy S20
Zamanını ayırıp tavsiye de bulunanlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum, iyi forumlar dilerim.
Eskiden kullandığım cihazlar: Samsung Galaxy Young (4 yıl), Samsung Galaxy Note 3 (5 yıl) , Samsung Galaxy A50 (3 yıl) ( Evet sadece Samsung Kullandım )
Usta normalde 3 5 günlük kullanıcıdır diye mesaj yazmazdım ama şurada 1000 mesajın var üslubun falan çok yanlış belirli bir zaman geçirmişsindir forumda bir yargıyı bu kadar kötüleyip düşmanınmış gibi davranmak çok yanlış.Kurallara bir bakın markalara önyargınız yzünden çöp tarzı şeyler yazmak yasak. Xiaomi Mİ serisi samsunglardan daha az yazılımsal sıkıntı çıkarıyor 2 adet samsung cihaz var evimizde her gün bug yaşıyoruz ki kullanıcı dönüşlerindende yeterince biliniyor. FANBOY.
Xiaomi gibi markaları niye istemiyorsun?Dostlar öncelikle merhabalar başlıkta da belirttiğim üzere maksimum 8000 TL bütçem var ve ANDROİD telefon tavsiyelerinizi nedenleri ile beraber bekliyorum Xiaomi, Poco ve iPhone lütfen tavsiye etmeyin İOS işletim sistemini sevmiyorum. Telefonu kullanış amacımdan bahsetmem gerekirse:
-Benim için öncelik ekran diyebilirim telefonda Youtube, Netflix gibi platformlarda dolaşmayı çok severim
-bir diğer önceliğim ise stabilite bunu da şöyle açıklayayım ben bir telefon aldığım zaman ortalama 4 yıl kullanırım ve telefonu aldıktan sonra 4 yıl boyunca yavaşlamasını istemiyorum açıkçası
-üçüncü önceliğim ise batarya diyebilirim telefonu aldıktan 2 sene sonra batarya değişimi yapabilirim fakat bu 2 yıl boyunca 1 günü çıkarması çok önemli
-Telefonda asla oyun oynamam ve nefret ederim telefonda oyun oynamaktan o yüzden oyun performansı hiç önemli değil sadece 101 , Sudoku gibi basit oyunlar oynarım
-Arka kameradan ziyade ön kamera ile Özçekim fotoğraflar çekmeyi severim
Benim aklımdaki modelleri söylemem gerekirse
Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon+Galaxy Watch 4
Samsung Galaxy Note 20
Samsung Galaxy S20
Zamanını ayırıp tavsiye de bulunanlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum, iyi forumlar dilerim.
Eskiden kullandığım cihazlar: Samsung Galaxy Young (4 yıl), Samsung Galaxy Note 3 (5 yıl) , Samsung Galaxy A50 (3 yıl) ( Evet sadece Samsung Kullandım )
Biri senin dediklerini yaptığı için öyle yazdım dalga mı geçiyorsun?Usta normalde 3 5 günlük kullanıcıdır diye mesaj yazmazdım ama şurada 1000 mesajın var üslubun falan çok yanlış belirli bir zaman geçirmişsindir forumda bir yargıyı bu kadar kötüleyip düşmanınmış gibi davranmak çok yanlış.
Şöyle söyleyeyim yazılım ve arayüz olarak 4 yıl boyunca diğer markalara nazaran daha fazla sorun yaşarım diye düşünüyorum yanlış düşünüyor olabilirim bu konu da bir iddiam yok fakat 11 yıldır samsung da hiç bir sorun yaşamadım o yüzden macera da aramak istemiyorum ama görüşlerinizi almak isterim.Xiaomi gibi markaları niye istemiyorsun?
650 euro'luk bir fiyat etiketine sahip hem bütçemi aşar hemde dediğim gibi pek ısınamıyorum xiaomi markasına