1.6 dizel egea ama golf 7 alıp doldurmak daha hoş olurdu egeadan800bin tl bütcem var en fazla 60 70 bin km de olsun 2.el bir araba bakıyorum model önerilerinizi bekliyorum arabanın sizin için artısı eksisinide yazarsanız tadundan yenmez
1.6 Egea. Sağlam kaçar, yokuşta üzmez. Halk aracı. Motor mekanik olarakta sorun çok çıkarmaz, çıkarsa da ustası boldur, multijet motor uzun yıllardır var ve çözümleri belli. İç malzeme kalitesi bir tık düşük ama saclar falan clio kadar kötü değil. Bagajı geniş, tasarımı "bence" gayet iyi. Urban ve üstü paketlerde gelen arka led stoplarla aracın, arkadan görüntüsü çok değişiyor.
Egealarda enjektör sorunu var diyolar ama çok düşündüm egea hatta hergün bakıyorum ama çok uğraşırsın diyolar babamın sanayide ustası vardı ona sordu adam neredeyse full taksi araçlarına bakıyo yani egea modeline çok bakıyo o adam bile egea alma akraba oluruz enjektör sorunu var demiş ne diyorsunuz bu yorumuna ustanın1.6 dizel egea ama golf 7 alıp doldurmak daha hoş olurdu egeadan
kmlerı cok yuksek aga arkadas 60 bınde arac lazım demıs 700-800kya 150bındne asagı golf yok gıbı sanki1.6 dizel egea ama golf 7 alıp doldurmak daha hoş olurdu egeadan
Fiat'ın hala 0 KM Araç kampanyası devam ediyor. 800 Civarına 0KM 1.4 diyor ama 1.3 - 1.6 Falan alabiliyorsun. Bayiilere git veya arayarak sor, eğer elinizde araç varsa birazdan almaya gelicem tarzında konuş daha çok yardımcı olurlar. Enjektör sorunu da hiç duymadım MultiJet motorda.Egealarda enjektör sorunu var diyolar ama çok düşündüm egea hatta hergün bakıyorum ama çok uğraşırsın diyolar babamın sanayide ustası vardı ona sordu adam neredeyse full taksi araçlarına bakıyo yani egea modeline çok bakıyo o adam bile egea alma akraba oluruz enjektör sorunu var demiş ne diyorsunuz bu yorumuna ustanın
Ama doldurunca çok güzel oluyor be kral led stop led far takım alıp şunu koydunmu öffffkmlerı cok yuksek aga arkadas 60 bınde arac lazım demıs 700-800kya 150bındne asagı golf yok gıbı sanki
FİYATIDA GUZEL OLUYOR AMA ONDAN HIÇ BAHSETMIYON KRALAma doldurunca çok güzel oluyor be kral led stop led far takım alıp şunu koydunmu öffffAlıntıyı görüntüle
Reis doldurmak için 100K yı gözden çıkarmak lazım çünkü sadece bu direksiyon 17KFİYATIDA GUZEL OLUYOR AMA ONDAN HIÇ BAHSETMIYON KRAL
ŞU DREKSİYON KAC PARA ACABA
FİYATIDA GUZEL OLUYOR AMA ONDAN HIÇ BAHSETMIYON KRAL
ŞU DREKSİYON KAC PARA ACABA
Astra k da çok düşündüm bi ara duymuştum güzel araba diye kullanan vs var mı memnun musunuzastra k bakabilirsin
İnşallah hayallerini gerçekleştirirsinReis doldurmak için 100K yı gözden çıkarmak lazım çünkü sadece bu direksiyon 17K
1 ay çalışıp direksiyon alıyoruz geldiğimiz hale bak aga
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hayalimde şöyle bir makine dizmek var.
Gerçekleştirirsem bir hayalime