800tl klavye tavsiyesi

Cherry Blue sub-par bir switch, ona 1000 TL civarı ödenmez daha iyi alternatifler varken. Wrist bandı olması iyi bu klavyenin ama onun dışında çokta işe yarar sayılcak noktası yok. Dedigim gibi önerilmiyor adam akıllı review'lar tarafından, zaten bilen insan ödemez o parayı Cherry'ye Leopold gibi daha iyi bi board bile anca. Gateron'lu bi şey alın kablosuz hot-swap özelligide var attıgımın, mouse pad üzerine koyun. Oyuncu klavyelerinden açık ara mantıklı bi klavye. Klavyenizin eski Cooler Master Blue kullanan board'lardan pek bir farkı yok çalışmasında ve iki katı fiyatı. Yani default fiyatta kazık.

Öncelikle switchten anlamam oyun oynayan insanım ama klavye araştıra araştıra blue switch öğrendim çok sesliymis ben ondan istemiyorum sesi normal yada sessiz olsun çünkü oyun oynuyorum ses kasmam lazım istediğim ozellikler ekstra olarak RGB si belli olabilir bilek desteği olmasada olur Türkçe olması güzel olur ama olmasada olur (kulaklık razer,mouse HP,karışık set yaptım o markalardan söylemezseniz çok iyi olur ) butçeyi az daha arttirabilirim
bu bütçeye chery mx alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,935
Üyeler
184,081
Son üye
Lepays1881
Geri