bende oyle düşünmüştüm cidden cok pahalılar bir koltuğa göre ve ucuz olanları kötüymüş belki güzel vardır diye actım konuyuBence oyuncu koltuğu adında satılan kapitalizmin oyunu koltuklara 3-4 kat fazla para basmaktansa ofis koltuğu almak daha mantıklı.
Beyaz veya farklı renkte plastik sandalye kullanmayan kendine oyuncu falan demesin. Şaka bir yana bende ofis koltuğu kullanıyorum emin olun daha ergonomik.Bence oyuncu koltuğu adında satılan kapitalizmin oyunu koltuklara 3-4 kat fazla para basmaktansa ofis koltuğu almak daha mantıklı.
siznkini ne kadara almıştınız ve rahatsa link atarmısınızBeyaz veya farklı renkte plastik sandalye kullanmayan kendine oyuncu falan demesin. Şaka bir yana bende ofis koltuğu kullanıyorum emin olun daha ergonomik.
Pembe kullanıyorum belim kırıldı ama arkama yaslanabiliyorumBeyaz veya farklı renkte plastik sandalye kullanmayan kendine oyuncu falan demesin. Şaka bir yana bende ofis koltuğu kullanıyorum emin olun daha ergonomik.
Bana kızgın atınca korktum.Beyaz veya farklı renkte plastik sandalye kullanmayan kendine oyuncu falan demesin. Şaka bir yana bende ofis koltuğu kullanıyorum emin olun daha ergonomik.
Babam sağolsun ofisinden çaldımsiznkini ne kadara almıştınız ve rahatsa link atarmısınız