80 bıne 125 lık anca alırsın ama @GirayHanSelam, 125'lik motorumu cc yükseltmek için satıyorum. 250 üstü ne önerirsiniz? Alt devirleri güçlü motorları daha çok seviyorum.
Hocam güzel bir cg alın , Birde koltugun altına koymak için sallama alın.Selam, 125'lik motorumu cc yükseltmek için satıyorum. 250 üstü ne önerirsiniz? Alt devirleri güçlü motorları daha çok seviyorum.
Kondisyonu kötüde olsa çinli, hintli veya benelli bulunabiliyor. Almak konusunda kararsızım ama80 bıne 125 lık anca alırsın ama @GirayHan
Hocam cg ye karşı inanılmaz bi ön yargı var. Polislerle zırt pırt ters düşmek istemiyorum.Hocam güzel bir cg alın , Birde koltugun altına koymak için sallama alın.
Hocam zaten cgye binenlerin %99'u torbacı. kalan 1 lik kısmı ise parası olmayan garibanlar biniyor.Kondisyonu kötüde olsa çinli bulunabiliyor. Almak konusunda kararsızım ama
Hocam cg ye karşı inanılmaz bi ön yargı var. Polislerle zırt pırt ters düşmek istemiyorum.
Ceza yedim faizle olmuş 7500 ajdkfkfkHocam neden 77 degilde 77.500 ?
88 250 üstü anca çinli bulursun bence alma eskilerde Bajaj d250 veya tvs Apache rtr 200 leri önerebilirim başkada bir şey alamazsın adam akıllı RKS-QJ-ZONTES-KUBA-ARORA-CF MOTO-BENELLİ hocam bunlardan uzak dur ne parça var nede sorunu bitiyor motorculuktan sıkılırsın bunları tercih etme japon alamıyorsan hintli alacaksın.Selam, 125'lik motorumu cc yükseltmek için satıyorum. 250 üstü ne önerirsiniz? Alt devirleri güçlü motorları daha çok seviyorum.
Hocam ya binmiyicem ya da adam akıllı olmasada alıcam Gençlerin çok seçeneği yok.88 250 üstü anca çinli bulursun bence alma eskilerde Bajaj d250 veya tvs Apache rtr 200 leri önerebilirim başkada bir şey alamazsın adam akıllı RKS-QJ-ZONTES-KUBA-ARORA-CF MOTO-BENELLİ hocam bunlardan uzak dur ne parça var nede sorunu bitiyor motorculuktan sıkılırsın bunları tercih etme japon alamıyorsan hintli alacaksın.
Yol lastiği takar binerim hocam farketmez. Model önerisi yapabilir misiniz?kanka o paraya cross tarzı 250cc bulunabilir belki binersen
hocam sıfır mı olacak illa yoksa 2.el olur mu?Hocam ya binmiyicem ya da adam akıllı olmasada alıcam Gençlerin çok seçeneği yok.
Yol lastiği takar binerim hocam farketmez. Model önerisi yapabilir misiniz?
Hocam 80K ya sıfır aklım ucundan bile geçmedihocam sıfır mı olacak illa yoksa 2.el olur mu?
RKS cross 250'lik takas teklifi geldi ancak malzeme kalitesi benim 125'imin bile çok çok altında.80k ya çok fazla seçenek yok hocam mondial yada rks var sıfıra çok yakın arkadaşımda mondial 2018 model 250cc cross var sürdüğümde beni çok tatmin etmişti ondaki xtrem değildi farklı bir modeliydi unuttum üretimi durmuş onun yan grenajı hafif kırık ben sordum niye almadın diye parçası yok kanka dedi diğer modellerinde parça sıkıntısı yoksa mondial düşünülebilir aslında rks de düşünülebilir de bilen birine sormak lazım maluk rks mondial xtreme bakılabilir gibi kullanan birine danışmak lazım