80k bütçeye bu bilgisayar iyi midir ?

ona bakarımda

hangi tarz oyuncusun, hikayeli mi fps mi yoksa iş içinde mi alıyorsunuz, monitörünüz var mı varsa hangisi 1080p mi 2k mı, bunları da eklersen sevinirim
2k 240 hz monitorum var daha çok baldurs gate 3 falan oynuyorum unity ve blender kullanıyorum

blender varsa amd yi unut amd yi sadece oyun oynayacaklar almalı bence,

68 e böyle bir sistem var bu indirimsiz fiyatı, gaming gecesindeydi bugün stoğu bitmiş
(düzeltme): işlemciyi 7800x3d yap birde sıvı soğutma hakkında çok bir bilgim yok fakat 240mm yapmanda fayda var
e tamamda rtx5070 çok daha güçsüz değil mi ramde 16 gb biraz gene yetersiz gibi geldi

kazıga bak paşin fiyatına 6-9 taksit var kazıkta kazık yok taksit avantajı ile zaten avantajına oluyor eger paran nakitse piyasadan tek tek almak daha yararına ama taksit ise seçeneginiz yok fazla

kazıga bak paşin fiyatına 6-9 taksit var kazıkta kazık yok taksit avantajı ile zaten avantajına oluyor eger paran nakitse piyasadan tek tek almak daha yararına ama taksit ise seçeneginiz yok fazla
hocam ince hesapta falanda bu sistemler bu fiyatlarda sanırım genel bi zam gelmiş çünkü başka yerdende bakınca aynı fiyatlar malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu buldum 82 ye ama ben bu siteyi bilmiyorum güvenilir midir değil midir
çok vade farkı koyuyor hocam beni aşar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,559
Üyeler
186,209
Son üye
Pekinsami