M.E.K
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
- Bütçe
- 80000
peşin fiyatına taksit olduğu için seçeneklerime ekledim ancak piyasa hakkında çok bir fikrim yok yardımcı olur musunuz
65-70 e toplarsın bununeden hocam
ona bakarımdasite önerisi var mı hocam ben bulamadım
2k 240 hz monitorum var daha çok baldurs gate 3 falan oynuyorum unity ve blender kullanıyorumona bakarımda
hangi tarz oyuncusun, hikayeli mi fps mi yoksa iş içinde mi alıyorsunuz, monitörünüz var mı varsa hangisi 1080p mi 2k mı, bunları da eklersen sevinirim
e tamamda rtx5070 çok daha güçsüz değil mi ramde 16 gb biraz gene yetersiz gibi geldiblender varsa amd yi unut amd yi sadece oyun oynayacaklar almalı bence,
![]()
Obsidian Elite | AMD Ryzen 5 7500X3D | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
68 e böyle bir sistem var bu indirimsiz fiyatı, gaming gecesindeydi bugün stoğu bitmiş
(düzeltme): işlemciyi 7800x3d yap birde sıvı soğutma hakkında çok bir bilgim yok fakat 240mm yapmanda fayda var
kazıga bak paşin fiyatına 6-9 taksit var kazıkta kazık yok taksit avantajı ile zaten avantajına oluyor eger paran nakitse piyasadan tek tek almak daha yararına ama taksit ise seçeneginiz yok fazla
peşin fiyatına taksit olduğu için seçeneklerime ekledim ancak piyasa hakkında çok bir fikrim yok yardımcı olur musunuz
e tamamda rtx5070 çok daha güçsüz değil mi ramde 16 gb biraz gene yetersiz gibi geldi
hocam ince hesapta falanda bu sistemler bu fiyatlarda sanırım genel bi zam gelmiş çünkü başka yerdende bakınca aynı fiyatlar malesefkazıga bak paşin fiyatına 6-9 taksit var kazıkta kazık yok taksit avantajı ile zaten avantajına oluyor eger paran nakitse piyasadan tek tek almak daha yararına ama taksit ise seçeneginiz yok fazla
çok vade farkı koyuyor hocam beni aşar![]()
AMD 7800X3D-GIGABYTE GeForce RTX 5070 TiC-GIGABYTE B850 EAGLE-32GB DDR5-1TB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7800X3D-GIGABYTE GeForce RTX 5070 TiC-GIGABYTE B850 EAGLE-32GB DDR5-1TB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
bunu buldum 82 ye ama ben bu siteyi bilmiyorum güvenilir midir değil midir
16gb yetersiz biraz evet ancak ramler uçmuş gitmiş aşırı pahalı. ayrıca rtx5070 daha güçsüz evet ancak unity ve blender için daha iyie tamamda rtx5070 çok daha güçsüz değil mi ramde 16 gb biraz gene yetersiz gibi geldi