bestoflord
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
- Bütçe
- 80
Selamlar 80tl Max uzun soluklu oyun önerir misiniz? (koloni oyunları gibi)
O oyun var bende stardew,Terraria da varDont starve together zamlanmadıysa alınabilir.
Teşekkürler ama hikayeli oyun istemiyorum böyle koloni kurma sandbox gibi oyunlar önerirsen daha iyi olurwitcher 3 , bütçe arttırırsan 129ye dlclerini de almanı öneririm 110 - 120 saati bulur oynama süren
Biraz kabaca oldu sanırım kusuruma bakmaTeşekkürler ama hikayeli oyun istemiyorum böyle koloni kurma sandbox gibi oyunlar önerirsen daha iyi olur
Tabi indirimde denk getirmek lazım bazıları indirimde değerlendirebilirsinStrateji olarak : Civ
Hoi
Frostpunk
Northard
Sandbox : noita
Valheim
The escapist
Dinkum
V rising
Satisfactory
Yorumları pek iyi değil ama bı denicem![]()
Sapiens Steam'de
Create your own prehistoric civilization and lead your tribe in a world you shape. Start with nothing, build towns and industry, and advance through thousands of years of technological breakthroughs in this intimate yet expansive colony sim.store.steampowered.com
Titanfall2 vardı indirimde 25tl ye konusu vs. Güzeldi ama şu an kaç tl bilmiyorum.Selamlar 80tl Max uzun soluklu oyun önerir misiniz? (koloni oyunları gibi)
Teşekkürler ama daha sakin bir oyun önerir misiniz?Titanfall2 vardı indirimde 25tl ye konusu vs. Güzeldi ama şu an kaç TL bilmiyorum.
TeşekkürlerStrateji olarak : Civ
Hoi
Frostpunk
Northard
Sandbox : noita
Valheim
The escapist
Dinkum
V rising
Satisfactory
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tabi indirimde denk getirmek lazım bazıları indirimde değerlendirebilirsin
Teşekkürler ama daha sakin bir oyun önerir misiniz?
Teşekkürler