80TL'ye Kulak İçi Kulaklık Önerisi?

Berke Gözükara

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,470
Mevcut kullandığım kulaklık bozuldu. Garantiye gidip gelene kadar beni idare edebilecek ve ilerde de kullanabileceğim kulaklık arıyorum. Bu bütçede kulaküstü kaliteli bir şey bulamayacağım için kulak içine yöneldim. Genelde Lol oynarım müzik dinlerim ve arkadaşlarımla konuşurum. Biraz araştırma yaptım aşağıdaki parçalara rastladım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

jbl t110 kullanıyorum bende kulaktan düşme sorunu var bir de
telefonlada alakalı olabilir ama dcde faşan sesim gitmiyor

Mevcut kullandığım kulaklık bozuldu. Garantiye gidip gelene kadar beni idare edebilecek ve ilerde de kullanabileceğim kulaklık arıyorum. Bu bütçede kulaküstü kaliteli bir şey bulamayacağım için kulak içine yöneldim. Genelde Lol oynarım müzik dinlerim ve arkadaşlarımla konuşurum. Biraz araştırma yaptım aşağıdaki parçalara rastladım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

xiaominin piston fresh editonunu 1 yol kadar kullandım ve mikrofonu harika çok çok iyi eğer kulaklığı hor kullanmam çok eğip bükmem dersen tavsiye ederim ben kullandım bozuldu ama xiaominin servisinden almıştım kulaklığı iyiydi bu internettekiler çok sarıp gönderiyolarmış kablo ları kırılıyomuş
şu anda bunu kullanıyorum mikrofonu xiaomiye göre zayıf ama idare eder sesi de iyi o kulaklığın mikrofonu için bile alınır ama düzgün kullanabilirsen

jbl t110 kullanıyorum bende kulaktan düşme sorunu var bir de
telefonlada alakalı olabilir ama dcde faşan sesim gitmiyor
Niye herkeste Walter white pp’si var?

jbl c100sı kullanıyorum müzik konusunda muazzam bass'lar çok iyi oyun oynuyorsanda işini görür

JBL gibi duruyor en iyisi.
Xiaomi'yi uzun süre kullanıp iyi olduğunu söyleyenlerde var.

Mobil oyunlar için mi yoksa bilgisayar oyunlarını mi için dediniz
bilgisayarda bi kere takmıştım oyun oynarken , oyun için çok bi tecrübem yok ama fiyatının hakkını veriyor düşünmeden al derim tek sıkıntısı fazla kulağa baskı yapıyor onada zamanla alışıyorsun bu arada attığın xiaomi kulaklığına hiç bakma ses kalitesi yerlerde

bilgisayarda bi kere takmıştım oyun oynarken , oyun için çok bi tecrübem yok ama fiyatının hakkını veriyor düşünmeden al derim tek sıkıntısı fazla kulağa baskı yapıyor onada zamanla alışıyorsun bu arada attığın xiaomi kulaklığına hiç bakma ses kalitesi yerlerde
JBL C100SI rahat mı günde 8 saat takılı kullanılabilir mi

KZ EDR1 öneririm, Piston Fresh’in ses kalitesi hiç iyi değil aynı şekilde de C100S’in de aman aman iyi bir ses kalitesi yok.

JBL C100SI rahat mı günde 8 saat takılı kullanılabilir mi
ben müzik dinlemek için takıyorum oda günlük en fazla 1 saat açıkçası ben 8 saat taksam kulağım patlar. Bu bütçeye alınabilecek en iyi kulaklıkta budur bence , biraz daha arttırıp daha iyi modellere bakabilirsin şimdiden hayırlı olsun

Geri