🔥İndirim 80X40cm Mouse Pad 49.99TL

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,596
fotoğraftaki görüntü ve fiyat olarak fena durmuyor alınabilir

3-5 daha ver amazondan klasse porge bak ... 2-3 aya pert olacak bır şeye para yatırma...

hocam yorumlarda rulo şeklinde geldiği için asla düzgün durmadığını söyleyenler var
Bir kaç gün halının altına koyup denerim. Düzelirse buradan tekrardan bilgi veririm.

2 yıl önce almıştım 7 ay kadar önce değiştirdim dokusu falan ilk geldiğinde çok güzeldi fakat 2/3 ay sonra baya kötü oldu yıkamada işlemedi şuan kardeşim kullanıyor ama sağlam bir kaç bıçak darbesinden sağ çıktı

hocam yorumlarda rulo şeklinde geldiği için asla düzgün durmadığını söyleyenler var
Böyle bir durumla karşılaşırsanız sıcak su dökün kauçuk kısmın üzerine,hemen kurulayıp halının altına atın.Soğuyana kadar bekleyin sonra dümdüz olur.

2 yıl önce almıştım 7 ay kadar önce değiştirdim dokusu falan ilk geldiğinde çok güzeldi fakat 2/3 ay sonra baya kötü oldu yıkamada işlemedi şuan kardeşim kullanıyor ama sağlam bir kaç bıçak darbesinden sağ çıktı
Dediğiniz gibi bende şuanda ucuz mouse pad kullanıyorum. Ortalama 6 ay oldu koku falan gitti. Bendeki ürünün yüzeyi falan sıkıntı yok. Şans işi diyebiliriz. Ucuz ürün sonuçta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,188,396
Üyeler
188,587
Son üye
maksutyilan16
Geri