8294 TL ye zotac 3060ti ekran kartı alınır mı?

Reaksiyon skoru
45
Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar ne diyorsunuz ? Yoksa bekleyim mi daha iyileri gelir mi ?

RX6700XT varken ben olsam almam,Sadece oyun amacıyla mı kullanılacak?

yayın açmayı da düşünüyorum ve amd de driver dan dolayı çok geriliyorum açıkçası
Gerilmene gerek yok dostum arada ciddi performans farkı var AMD nin yeni kartlarının bu tarz üst orta segmenttekilerinde sorun çok nadir görülüyor,kimisi hiç görmüyor. Benim RX590 bile abat oldu sorun çıkarmıyor artık sen düşün :)

yayın açmayı da düşünüyorum ve amd de driver dan dolayı çok geriliyorum açıkçası
ciddi fark falan yok al 3060ti sıfırsa, fiyatı bilemeyiz ilerde düşer düşmez ama 6700 xt rezaletini alma 22.5.1den sonra stabil bir sürücü gelmedi neredeyse. Zaten aynı fiyattayken 6700 xt ve 3060 ti arasında 3060 ti seçer amdci adam da çoğu zaman takılma sen millete.

ciddi fark falan yok al 3060ti sıfırsa, fiyatı bilemeyiz ilerde düşer düşmez ama 6700 xt rezaletini alma 22.5.1den sonra stabil bir sürücü gelmedi neredeyse. Zaten aynı fiyattayken 6700 xt ve 3060 ti arasında 3060 ti seçer amdci adam da çoğu zaman takılma sen millete.
3060ti a karar kıldım sanırım

ekran kartlarında artık saf kas gücü performansı tek başına bir şey ifade etmiyor. bunun yanında ekran kartının sana sunduğu yazılımsal yenilikler de önem arz ediyor. bu açıdan 3060ti almanı tavsiye ederim tabi zotac al diyemem bilgim yok o marka konusunda pek .

Geri