EricCartman
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar ne diyorsunuz ? Yoksa bekleyim mi daha iyileri gelir mi ?
yayın açmayı da düşünüyorum ve amd de driver dan dolayı çok geriliyorum açıkçasıRX6700XT varken ben olsam almam,Sadece oyun amacıyla mı kullanılacak?
Gerilmene gerek yok dostum arada ciddi performans farkı var AMD nin yeni kartlarının bu tarz üst orta segmenttekilerinde sorun çok nadir görülüyor,kimisi hiç görmüyor. Benim RX590 bile abat oldu sorun çıkarmıyor artık sen düşünyayın açmayı da düşünüyorum ve amd de driver dan dolayı çok geriliyorum açıkçası
ciddi fark falan yok al 3060ti sıfırsa, fiyatı bilemeyiz ilerde düşer düşmez ama 6700 xt rezaletini alma 22.5.1den sonra stabil bir sürücü gelmedi neredeyse. Zaten aynı fiyattayken 6700 xt ve 3060 ti arasında 3060 ti seçer amdci adam da çoğu zaman takılma sen millete.yayın açmayı da düşünüyorum ve amd de driver dan dolayı çok geriliyorum açıkçası
3060ti a karar kıldım sanırımciddi fark falan yok al 3060ti sıfırsa, fiyatı bilemeyiz ilerde düşer düşmez ama 6700 xt rezaletini alma 22.5.1den sonra stabil bir sürücü gelmedi neredeyse. Zaten aynı fiyattayken 6700 xt ve 3060 ti arasında 3060 ti seçer amdci adam da çoğu zaman takılma sen millete.
Zaten nvidia al da zotac nasıl 30xx de bilmiyorum umarım iyidir bir araştırın derim.3060ti a karar kıldım sanırım
kullanan bir kaç kişi var platformlardan tanıdığım gayet memnunlarZaten nvidia al da zotac nasıl 30xx de bilmiyorum umarım iyidir bir araştırın derim.
O baştan belli olmuyor hocam parça kalitesine bakmak lazım reviewlere bakınkullanan bir kaç kişi var platformlardan tanıdığım gayet memnunlar
Hocam link atarmısın rica etsem.Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar ne diyorsunuz ? Yoksa bekleyim mi daha iyileri gelir mi ?
Hocam link atarmısın rica etsem.
ZOTAC kodu ile