Asnodt
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Sapphire iyidir, Gigabyte da tercih edilebilir.9070xt daha mı iyi 5070 ti den herkes 5070 ti demiş
Peki 9070xt nin tercih etmem gereken markası hangisi sapphire diyorlardı
Sapphire iyidir, Gigabyte da tercih edilebilir.9070xt daha mı iyi 5070 ti den herkes 5070 ti demiş
Peki şöyle söyleyeyim sen olsun sapphire9070 xt 38000 mi verirdin 44 45 e palit 5070ti miSapphire iyidir, Gigabyte da tercih edilebilir.
9070xt ile 5070ti arasında 6-7 bin TL'lik fark yok hocam, 9070xt sizi uzun süre götürür merak etmeyin.Peki şöyle söyleyeyim sen olsun sapphire9070 xt 38000 mi verirdin 44 45 e palit 5070ti mi
Palit 5070 ti 44000 tl var şu an da 9070 en ucuz 38 buldum9070xt ile 5070ti arasında 6-7 bin TL'lik fark yok hocam, 9070xt sizi uzun süre götürür merak etmeyin.
9070xt tercih etmelisiniz hocam.Palit 5070 ti 44000 tl var şu an da 9070 en ucuz 38 buldum
Dostum kafan çok karışık acele etme sabahı bekle istersen. 9070xt karta 38 bin verilmez. diğerine de 44 bin verilmez.Palit 5070 ti 44000 tl var şu an da 9070 en ucuz 38 buldum
Hocam zaten o yüzden 33k lık modeli attım, fakat sizin attığınız modelin indirimi gözümden kaçmış. Pny markasının neden tercih edilebileceğini açıklar mısınız?Dostum kafan çok karışık acele etme sabahı bekle istersen. 9070xt karta 38 bin verilmez. diğerine de 44 bin verilmez.
Diğer arkadaş kafanı daha da karıştırıyor, sabahı beklemek en iyisi dediğim gibi acele etme. Sabah toplam bütçeyle bir konu açarsan arkadaşlar yardımcı olacaktır. Güncel en uygun kartların linkini ekliyorum.
9070 xt sapphire pulse kullandım çok serin çalışan güzel bir model fiyatı da şu an ki piyasaya göre makul ama şansınıza takip ederseniz aynı fiyata tepe modellerde geliyor . şahsen benim açımdan kas gücü önemli 5070 ti 10k fazla vermektense 9070 xt alırım mfg teknolojisi güzel ama zaten 2k için güçlü kartlar ne kadar ihtiyacanız olur orasıda ayrı bir konu fps olayını ben çok takmıyorum açıkcası zaten aaa oyunlarda yüksek fps veren kartlar onun dışında nvdia kadar olmasada amd tarafında da fsr destekleyen oyun çok son olarak amd de mfg benzer fps çoşturan bir yazılım var ama görüntü kalitesi olarak mfg kadar iyi değil .9070xt daha mı iyi 5070 ti den herkes 5070 ti demiş
Teşekkür ederim dediğini yapıp yeni konu açayımDostum kafan çok karışık acele etme sabahı bekle istersen. 9070xt karta 38 bin verilmez. diğerine de 44 bin verilmez.
Diğer arkadaş kafanı daha da karıştırıyor, sabahı beklemek en iyisi dediğim gibi acele etme. Sabah toplam bütçeyle bir konu açarsan arkadaşlar yardımcı olacaktır. Güncel en uygun kartların linkini ekliyorum.
Yeni konu açtım direk sistem önerisi alacağım teşekkür ederim9070 xt sapphire pulse kullandım çok serin çalışan güzel bir model fiyatı da şu an ki piyasaya göre makul ama şansınıza takip ederseniz aynı fiyata tepe modellerde geliyor . şahsen benim açımdan kas gücü önemli 5070 ti 10k fazla vermektense 9070 xt alırım mfg teknolojisi güzel ama zaten 2k için güçlü kartlar ne kadar ihtiyacanız olur orasıda ayrı bir konu fps olayını ben çok takmıyorum açıkcası zaten aaa oyunlarda yüksek fps veren kartlar onun dışında nvdia kadar olmasada amd tarafında da fsr destekleyen oyun çok son olarak amd de mfg benzer fps çoşturan bir yazılım var ama görüntü kalitesi olarak mfg kadar iyi değil .
Hocam ısrarla arkadaşa anakarttan kıs diyorsun da neden? arkadaş high end sistem topluyor, anakartın kalitesi bütün sistemi sağlığı ve parçaların birbiriyle efektif iletişimi için önemli olacaktır. Alırken VRM dizilimi + amper seviyeleri ve soğutucu kitleri + slot bilgilerine göre alsa daha iyi olur, ucuz olsun bizden olsun stratejisi yüksek sistemlerde mantıklı değilAnakart ve soğutucudan biraz tasarruf yapıp 9070 xt tercih etmeniz daha iyi olur hocam