buroxit
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 267
şart knk fps oyunlar oynamak için bende bazen kasıyor ramden dolayı valoBı ram upgrade yapmak şart
şart knk fps oyunlar oynamak için bende bazen kasıyor ramden dolayı valoBı ram upgrade yapmak şart
Bende üniversite için aldım, çok gerekli değildi ama Office programları bile olsa daha rahat eder insan.ben ablam için aldım elektrik elektronik mühendisliği için
Oyun için aldıysanız tabii ki şart, daha performanslı olacaktır 8-11 fps arası fark edecektir.şart knk fps oyunlar oynamak için bende bazen kasıyor ramden dolayı valo
Kendin toplasan Ryzen 5 5600g li ekran kartsız sistem daha ucuza gelirPrime Üyeleri için günün fırsatı: Acer Extensa EX215-54G Dizüstü Kurumsal Bilgisayar, 15.6'' FHD, Intel i5-1135G7, 8GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA GeForce® MX350 Harici 2GB Ekran Kartı, Free DOS, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B09SLVF48K/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_NG6DBGFRX8XTY417777Q
Laptop mu toplayacaksın bilgi meraklısıKendin toplasan Ryzen 5 5600g li ekran kartsız sistem daha ucuza gelir
HayırLaptop mu toplayacaksın bilgi meraklısı
Bizim araşıyımız laptop yönünde ama, Masaüstü sistemimde zaten RX5600XT+Ryzen 5 3600+16GB ram bulunmakta.Hayır
indirim bittikten sonra 9.2-9.7 diye düşünüyorum.Arkadaşlar şu fiyattan alsam kutusunu açmadan kaça satarım?
Hayır arkadaşlar sanki 5 6 k ya satılıyor gibi tepki vermiş yarın birkaç güne donanım arşivinin böyle bir laptoptan daha iyisini rahatlıkla sunabileceğini düşünüyorum . Performans olarak ben masaüstü örnek verdim .Bizim araşıyımız laptop yönünde ama, Masaüstü sistemimde zaten RX5600XT+Ryzen 5 3600+16GB ram bulunmakta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
indirim bittikten sonra 9.2-9.7 diye düşünüyorum.
Benim şu an birikimim var, almam mantıklı olur mu hocam? Ekran kartı için köşede para tutuyordum indirim sonrası satacağım.Bizim araşıyımız laptop yönünde ama, Masaüstü sistemimde zaten RX5600XT+Ryzen 5 3600+16GB ram bulunmakta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
indirim bittikten sonra 9.2-9.7 diye düşünüyorum.
Hocam laptop ihtiyacınız yoksa almayın, ama laptop ihtiyacınız varsa bu fiyata en iyisi şuanda bu. Soğutma olsun donanım kalitesi olsun.Benim şu an birikimim var, almam mantıklı olur mu hocam? Ekran kartı için köşede para tutuyordum indirim sonrası satacağım.
Hocam sadece al-sat için alacağım değmez mi sizce?Hocam laptop ihtiyacınız yoksa almayın, ama laptop ihtiyacınız varsa bu fiyata en iyisi şuanda bu. Soğutma olsun donanım kalitesi olsun.
Reis herkesin masaüstüne ihtiyacı yok masaüstü konusunda bilgiliysen o konularda konuşmaya devam edebilirsin laptop farklı masaüstü farklı anlıyorsun değilmiHayır arkadaşlar sanki 5 6 k ya satılıyor gibi tepki vermiş yarın birkaç güne donanım arşivinin böyle bir laptoptan daha iyisini rahatlıkla sunabileceğini düşünüyorum . Performans olarak ben masaüstü örnek verdim .
en az 9.2 den satılır diye düşünüyorum hocam ama benim sözüme göre iş yapmayın yine de. epey de en ucuz 11.800 sıfırı öyle düşünerek hesap yapın.Hocam sadece al-sat için alacağım değmez mi sizce?