Keepr
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 983
- İsim
- Enes Altunışık
mikrofon için bu;Olur hocam tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam klavye mouse da önerebilirsiniz tutuş şeklim palm grip elim küçük
klavyeyi küçük isterseniz bu;

FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

daha büyük olsun derseniz biraz farkla bu;

Darmoshark Top75 Klavye (Manyetik Switch / HE) [Ön Sipariş]
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

mouse olarak da şu iyidir;

VXE MAD R Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

kalite istediğiniz için bunları öneriyorum hocam. Bütçe çıkmaz falan diyorsanız kısabileceğimiz şey pek yok. Ekran kartında ikinci ele yönelebilirsiniz. Sıfır ekran kartları dünya genelinde şuan bayağı pahalı. İkinci elden şöyle kaliteli 3080 falan alırsınız 12k civarına, sonra kalan bütün parayla ekipmanın kralını alırsınız. Ben olsam ikinci el ekran kartı kovalar kendime bu rahatlığı sağlardım. İkinci el ekran kartıyla ilgili de yardım gerekirse yine foruma yazabilirsiniz. Şimdilik önerilerim bu kadar. Sorunuz olursa yine sorun, çekinmeyin.