Neler Yeni

85 K her şey DAHİL SETUP

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
Enes Altunışık
Olur hocam tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam klavye mouse da önerebilirsiniz tutuş şeklim palm grip elim küçük
mikrofon için bu;

klavyeyi küçük isterseniz bu;

daha büyük olsun derseniz biraz farkla bu;

mouse olarak da şu iyidir;
(major olan versiyonu)
kalite istediğiniz için bunları öneriyorum hocam. Bütçe çıkmaz falan diyorsanız kısabileceğimiz şey pek yok. Ekran kartında ikinci ele yönelebilirsiniz. Sıfır ekran kartları dünya genelinde şuan bayağı pahalı. İkinci elden şöyle kaliteli 3080 falan alırsınız 12k civarına, sonra kalan bütün parayla ekipmanın kralını alırsınız. Ben olsam ikinci el ekran kartı kovalar kendime bu rahatlığı sağlardım. İkinci el ekran kartıyla ilgili de yardım gerekirse yine foruma yazabilirsiniz. Şimdilik önerilerim bu kadar. Sorunuz olursa yine sorun, çekinmeyin.

digiora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes şener
mikrofon için bu;

klavyeyi küçük isterseniz bu;

daha büyük olsun derseniz biraz farkla bu;

mouse olarak da şu iyidir;
(major olan versiyonu)
kalite istediğiniz için bunları öneriyorum hocam. Bütçe çıkmaz falan diyorsanız kısabileceğimiz şey pek yok. Ekran kartında ikinci ele yönelebilirsiniz. Sıfır ekran kartları dünya genelinde şuan bayağı pahalı. İkinci elden şöyle kaliteli 3080 falan alırsınız 12k civarına, sonra kalan bütün parayla ekipmanın kralını alırsınız. Ben olsam ikinci el ekran kartı kovalar kendime bu rahatlığı sağlardım. İkinci el ekran kartıyla ilgili de yardım gerekirse yine foruma yazabilirsiniz. Şimdilik önerilerim bu kadar. Sorunuz olursa yine sorun, çekinmeyin.
Hocam ekran kartıni 7800 XT olsa nasıl olur

Top Bottom