Aquarius 7A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 7A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde özelleştirerek alabilirsiniz.
palit yerine baska marka tercih etsem ?Aquarius 7A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 7A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde özelleştirerek alabilirsiniz.
Muhtemelen bilindik markaları seçerseniz fiyat bütçenizi aşarpalit yerine baska marka tercih etsem ne olur ?
Neden? palit kaliteli bir firma soğutması çok iyi.palit yerine baska marka tercih etsem ne olur ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
palit yerine baska marka tercih etsem ?
İncehesap da 2070 süperli sistem 9200 ve markaları bilindikMuhtemelen bilindik markaları seçerseniz fiyat bütçenizi aşar
sistem toplama konusunda pek bilgim yok sadece bilindik markalarla hareket ediyorumNeden? palit kaliteli bir firma soğutması çok iyi.
İncehesap da 2070 süperli sistem 9200 ve markaları bilindik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sistem toplama konusunda pek bilgim yok sadece bilindik markalarla hareket ediyorum
siz benim yerimde olsanız bu bütçeye nasıl pc toplardınız ?![]()
Teknobiyotik X1.5 - AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz, RTX3060 12GB, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyun Bilgisayarı | Teknobiyotik
<iframe width="870" height="500" src="https://www.youtube.com/embed/kyGAxu0-JwQ" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>www.teknobiyotik.com
Gayet iyi bir sistem hayırlı olsun.Almayı düşündüğüm sistem:
Şu an bu attığımı alırdım.siz benim yerimde olsanız bu bütçeye nasıl PC toplardınız ?
5700xt 2070 Super rakibi değil 2070s çok daha iyi2070super yerine 5700xt ler nasıl ?
Performansı daha düşük 5700xt nin.2070super yerine 5700xt ler nasıl ?