Kratos2008
80+ Silver
Dahası
canın sağolsunHocam ben yanlış yazdım adamın günahını almayalım
canın sağolsunHocam ben yanlış yazdım adamın günahını almayalım
Eğer ki sorun çıkarsa 500₺ ben yoğum diyecek bana kalırsa her ne kadar meşakkatli olsada takıp denesin. Sonuçta o da malını satacak.Adam bilmiyor bende bilmiyorum zaten. Sıcaklığa bakıyorum bir tek. Kendim yapsam olmaz mı
Doğru diyorsunuz da adam video attı şimdi. Kutusundan çıkardı kutu içeriği gösterdi. Kart temiz. Toz falan da yoktu. Mayıs 2022 alınmış 11k ya. İyi gibi ya. En son adam 100-200 daha düşüremez miyiz diyeceğim.Eğer ki sorun çıkarsa 500₺ ben yoğum diyecek bana kalırsa her ne kadar meşakkatli olsada takıp denesin. Sonuçta o da malını satacak.
Bir sorun bakalım. Sonuç ne olacak bagacaazDoğru diyorsunuz da adam video attı şimdi. Kutusundan çıkardı kutu içeriği gösterdi. Kart temiz. Toz falan da yoktu. Mayıs 2022 alınmış 11k ya. İyi gibi ya. En son adam 100-200 daha düşüremez miyiz diyeceğim.
Kfg ne durumdaAsus Tuf Gaming RTX3060ti 8000₺ ama 499₺ param güvende İle 8500₺ acil. 10dk içinde alıcam. Faturalı garantili kutulu kart.
@Che_ @SadeceBirisi. @Yusufx aklıma sadece siz geldiniz. Acil
Cevap verebilecek bir yufka yürekli yok mu? Azcık gaza getirim.Hocam ben de kendi sorumu araya sıkıştırayım. 2000₺ ye asus tuf gtx1650 gddr6 yenilenen versiyon mu alınmalı? Yoksa Msi gaming x rx580 8gb mı?
Hocam ben amd ci birisiyim o yüzden kafam ona kayıyor. Şu an nvidia kullanıyorum o rahatlığı gördüm ama amd kanıma girmiş vallahaAmd almasın ama rx580 daha iyi
Hocam para yok ki. Alsam nolcak. bir de bu sefer amd tercih etmeyeceğim.Hocam Bence RX 6800 Daha Mantıklı Gibi Psu Değiştirmeyi Dert Etme Ekran Kartını Aldıktan Sonra Gerisi Kolay .
Hocam sen de de ona göre kararlaştırıp alıp almamazlık yapacağım.Kfg ne durumda