Gif Man
80+ Gold
RX 580 Daha İyi Hocam Ama Isınan Bir Kart .1650 mi 580 mi kesin bir cevap var mı?
1060 6 GB Bulabilirsen Yapış .
RX 580 Daha İyi Hocam Ama Isınan Bir Kart .1650 mi 580 mi kesin bir cevap var mı?
kesinlikle olmaz, bu devirde babana bile güvenmeyeceksin bana kalsa ben gidip kendim yapmadan almamAdam bilmiyor bende bilmiyorum zaten. Sıcaklığa bakıyorum bir tek. Kendim yapsam olmaz mı
Kendime alacağım. Rx580 de 1650 de kutulu faturalı minigsiz tamirsizRx580 li temizse alsın ama mining falan çok eskimiştir. Nvidia alsın
O Zaman Kaçırma Hocam Bu Fiyatlara Düz 3060 Satıyorlar .Hocam para yok ki. Alsam nolcak. bir de bu sefer amd tercih etmeyeceğim.
Hocam 1060 çok gereksiz pahalı geliyor 6gb vram ileRX 580 Daha İyi Hocam Ama Isınan Bir Kart .
1060 6 GB Bulabilirsen Yapış .
RX 580 8 GB Modeli İse Alabilirsin Hocam .Hocam 1060 çok gereksiz pahalı geliyor 6gb vram ile
Tamamdır çok teşekkür ediyorum.RX 580 8 GB Modeli İse Alabilirsin Hocam .
Hocam öyle ama ne bilim. Adam tam olarak şöyle yazdı.kesinlikle olmaz, bu devirde babana bile güvenmeyeceksin bana kalsa ben gidip kendim yapmadan almam
o satıcı biliyorum ayağı yapıyordur
ilanı atsana biHocam öyle ama ne bilim. Adam tam olarak şöyle yazdı.
Merhaba furmark testi yapamam, yeni ekran kartımı taktım çünkü.
bende ekran kartı dikey takmak için de bir aparat var, takmak çıkarmak zor oluyor kusura bakmayın.
ama sen aldıktan sonra testlerini yap beğenmedim dersen ödemeyi göndermeden iade edersin.
ben tam olarak neyi ölçüyor o testler bilmiyorum
yazdı. İnanmak istiyorum
Güzelmiş abi de psu yetmezKUTULU GARANTİ ETİKETİ ÜSTÜNDE MSI VENTUS3X 3070
KUTULU FATURALI GARANTİ ETİKETİ ÜSTÜNDE dokunulmamış kart. MSI VENTUS3X RTX3070. 7350 TL Lütfen özelden iletişime geçiniz..www.facebook.com
Sadece 30sn de baktım