ConquerorXIV
80+ Gold
al işte hocam bulmuş
al işte hocam bulmuş
Hocam bu fiyata çok iyi. Bir süreliğine hem işlemciye hem de ekran kartına uv yaparsınız.Güzelmiş abi de psu yetmez
Amaç o değil pahalı demek istedim gülümGüzelmiş abi de psu yetmez
Onu anladım abiAmaç o değil pahalı demek istedim gülüm
@K1NGO82 burdan bak
2.El Ekran kartı Alım Satım | Facebook
Merhabalar bu grupta ekran kartı alım satım yapılacaktır. instagram sayfamız 👇 https://www.instagram.com/2._el_ekran_karti_alim_satim/ Discord sunucumuz 👇 https://discord.gg/44vjTzMc.www.facebook.com
Amaç o değil pahalı demek istedim gülüm
@SadeceBirisi. @Yusufx peki fiyata bakmaksızın rtx3060ti min kaç yıl daha ultra ayarlarda oyun oynatır?Hocam bu fiyata çok iyi. Bir süreliğine hem işlemciye hem de ekran kartına uv yaparsınız.
Bana kalırsa 3060ti eğer ki fg desteği modlarla vs gelirse en az 2.5-3 yılı var high-ultra grafiklerde.Onu anladım abi
Mesaj otomatik birleştirildi:
@SadeceBirisi. @Yusufx peki fiyata bakmaksızın rtx3060ti min kaç yıl daha ultra ayarlarda oyun oynatır?
fhd de ultra ayarlarda şuan bile tatmin etmiyor benceOnu anladım abi
@SadeceBirisi. @Yusufx peki fiyata bakmaksızın rtx3060ti min kaç yıl daha ultra ayarlarda oyun oynatır?
online oyunda ne yapacak? o modlar bir yere kadarBana kalırsa 3060ti eğer ki fg desteği modlarla vs gelirse en az 2.5-3 yılı var high-ultra grafiklerde.
Ben çoğunlukla hikayeli oyun oynuyorum. Zaten fps oyuncusu olsam rx570 i bırakmamfhd de ultra ayarlarda şuan bile tatmin etmiyor bence
online oyunda ne yapacak? o modlar bir yere kadar
rdr 2 baz alarak söyledim zatenBen çoğunlukla hikayeli oyun oynuyorum. Zaten fps oyuncusu olsam rx570 i bırakmam
Hocam valorant neyse de cs 2’nin bu gidişatı hiç hayra alamet değil. Tamam düzeliyor yavaş yavaş ama ileride ya tüm fps oyunları böyle olursa ki olucak dedirtiyor. Ben tek kanal 8gb 2666mhz ram r5 2600 ve rx470 4gb ile cs 2 de 130-140 fps i geçemiyordum. Üstelik grafikler düşük ayardaydı.Ben çoğunlukla hikayeli oyun oynuyorum. Zaten fps oyuncusu olsam rx570 i bırakmam
Evet açık dünya oyunları için bir şey diyemem cama cyberpunk, alan wake, neydi yeni çıkan astronomi oyunun adı, neyse siz anladınız. Bu oyunlarda gayet işe yarayacaktır bu modlar.fhd de ultra ayarlarda şuan bile tatmin etmiyor bence
online oyunda ne yapacak? o modlar bir yere kadar
bir kaç oyun dışında optimizasyona bağlı 3 yılOnu anladım abi
Alın gitsin dediğim gibi fazla kafaya takmayın. Ağacı kurt insanı dert yer.Alıyom ya. Son bir pazarlık deneyeceğim