Johar905599
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Merhaba doom the dark ages ve spiderman 2'den vazgeçtim biriktirdiğim parayı biraz arttırdım ve 86 dolar oldu steamden hangi oyunları önerebilirsiniz arkadaşıma sordum call of duty modern warfare 1. Oyununu söyledi ama depolamam 382 gb kaldı bana 100 gb aşmayacak güzel oyun önerileriniz varmı şöyle 50-60 saat götürsün yeter sistem ile ilgili sorunum yok tlou 2 önermeyin (the last of us part 2) çünkü bende var clair obscur diye bir oyun var onuda önermeseniz iyi olur oyunun gameplayini yani oynanışını beğenemedim kabasakal, kinguin üzerindende önerebilirsiniz daha steame 86 dolar yatırmadım tabii ve sevdiğim oyun türlerinide listeledim alt tarafta.
sevdiğim türler Şöyle: Macera, Aksiyon, Savaş, Bulmaca, Zombi, çok oyunculu, korku, açık dünya oyun türleri seviyorum
Baldurs gate 3 tarzı oyunlar önermeyin o türü fazla sevmiyorum oyun önerilerinizi bekliyorum iyi günler.
sevdiğim türler Şöyle: Macera, Aksiyon, Savaş, Bulmaca, Zombi, çok oyunculu, korku, açık dünya oyun türleri seviyorum
Baldurs gate 3 tarzı oyunlar önermeyin o türü fazla sevmiyorum oyun önerilerinizi bekliyorum iyi günler.