86 dolar oyun önerisi

Reaksiyon skoru
20
Merhaba doom the dark ages ve spiderman 2'den vazgeçtim biriktirdiğim parayı biraz arttırdım ve 86 dolar oldu steamden hangi oyunları önerebilirsiniz arkadaşıma sordum call of duty modern warfare 1. Oyununu söyledi ama depolamam 382 gb kaldı bana 100 gb aşmayacak güzel oyun önerileriniz varmı şöyle 50-60 saat götürsün yeter sistem ile ilgili sorunum yok tlou 2 önermeyin (the last of us part 2) çünkü bende var clair obscur diye bir oyun var onuda önermeseniz iyi olur oyunun gameplayini yani oynanışını beğenemedim kabasakal, kinguin üzerindende önerebilirsiniz daha steame 86 dolar yatırmadım tabii ve sevdiğim oyun türlerinide listeledim alt tarafta.

sevdiğim türler Şöyle: Macera, Aksiyon, Savaş, Bulmaca, Zombi, çok oyunculu, korku, açık dünya oyun türleri seviyorum

Baldurs gate 3 tarzı oyunlar önermeyin o türü fazla sevmiyorum oyun önerilerinizi bekliyorum iyi günler.

Dostum rdr2,tlou1,uncharted,gow gibi oyunları oynamadiysan kesinlikle oyna. Rdr2 doya doya oynarsan 50-60 saat en az götürür steamde indirim bekle yapış bu oyunlara

OYNAMADIYSANIZ ;

Steam'de zaten 2 tane gow oyunu var. İndirimlerde ( haziran - temmuz gibi ) o ikisini birden alıp peş peşe oynamanı şiddetle öneririm. Bence RDR2'den de çok daha iyi bir oyun. Tabii bu benim mitolojiye olan hayranlığımla da alakalı.

Batman serisi, indirimlerde çok çok ucuzlar, kaç saat sürdükleri forumlarda var. Ezberimde değil şuan.
The long dark
Titanfall 2 ( 4 - 5 saat sürüyor ama bence iyi oyun )
Kesinlikle The Witcher 3 fakat goty yani dlcleri ile beraber olan paketi.
Alien: Isolation ( korku oyunlarını zerre oynayamam ama ilk çıktığında Oyun Delisi kanalında izliyordum, %1 ses ile, iyi oyun )

Dostum rdr2,tlou1,uncharted,gow gibi oyunları oynamadiysan kesinlikle oyna. Rdr2 doya doya oynarsan 50-60 saat en az götürür steamde indirim bekle yapış bu oyunlara
Hocam tlou 2 oynuyorum 1 oyununu bitirdim gow var uncharted beğenmedim rdr 2'de var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dying light 1 ve 2 , days gone seni bir süre götürür
Days gone beğenemedim dying light serisi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OYNAMADIYSANIZ ;

Steam'de zaten 2 tane gow oyunu var. İndirimlerde ( haziran - temmuz gibi ) o ikisini birden alıp peş peşe oynamanı şiddetle öneririm. Bence RDR2'den de çok daha iyi bir oyun. Tabii bu benim mitolojiye olan hayranlığımla da alakalı.

Batman serisi, indirimlerde çok çok ucuzlar, kaç saat sürdükleri forumlarda var. Ezberimde değil şuan.
The long dark
Titanfall 2 ( 4 - 5 saat sürüyor ama bence iyi oyun )
Kesinlikle The Witcher 3 fakat goty yani dlcleri ile beraber olan paketi.
Alien: Isolation ( korku oyunlarını zerre oynayamam ama ilk çıktığında Oyun Delisi kanalında izliyordum, %1 ses ile, iyi oyun )
Batman serisi sevemedim the long dark beğenmedim titanfall 2 bitirdim witcher 3'te var alien isolation maalesef bende oynayamam.

Geri