İyi değil.v2 si iyi ama 100tl daha pahalıya iyi seçenekler var 8750 altında tutmaya çalıştım.
ssd deki sorunu bir tek ben bilmiyorum galiba. ramler şu an yeğenimin bilgisayarında da var iyi çalışıyorlar.PSU kötü, SSD sorunlu, ram kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi değil.
SSD'nin sağlığı hızlı düşüyor, ramler XMP açılmama problemleri çıkarabiliyor bazı kişilerde.ssd deki sorunu bir tek ben bilmiyorum galiba. ramler şu an yeğenimin bilgisayarında da var iyi çalışıyorlar.
ocli kullanıyor hiç sıkıntısı olmadı bu güne kadar ssd abimin pcsinde takılı uzun süre de oluyor aslında sağlığı düşmedi çok rastlandığını sanmıyorum çünkü forumda da görmedim psu değiştirilebilir. Aynı fiyatta bol bol ram var xpg ramleri koyarım yerine.SSD'nin sağlığı hızlı düşüyor, ramler XMP açılmama problemleri çıkarabiliyor bazı kişilerde.
Herkeste sorun olacak diye bir şey yok. XPG ramleri de koymayın, Neoforza koyun.ocli kullanıyor hiç sıkıntısı olmadı bu güne kadar ssd abimin pcsinde takılı uzun süre de oluyor aslında sağlığı düşmedi çok rastlandığını sanmıyorum çünkü forumda da görmedim psu değiştirilebilir. Aynı fiyatta bol bol ram var xpg ramleri koyarım yerine.
10400f oyun performansında 3600u geçiyor ve 2070e darboğaz yapmıyor ama sen bilirsin ve 1440p kullanılması önerim.Düz RTX 2070 e bile 1080p de %20 darboğaz yapan 10400F 3060 Ti a darboğazın kralını yapar. Olmamış.
Buyur kaynak :10400f oyun performansında 3600u geçiyor ve 2070e darboğaz yapmıyor ama sen bilirsin ve 1440p kullanılması önerim.