Leo 3T10-1660S Asus - Game Garaj
İntel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3T10-1660S Asus masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
i5 10400F ve Kingston 500 GB ssd ile 8931 TL'ye alınır.sizce almalı mıyımLeo 3T10-1660S Asus - Game Garaj
İntel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3T10-1660S Asus masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
İşlemciyi 10400f yaptım sadece başka kişileştirme yok ince hesapta indirim bekliyim miNasıl özelleştirdiğini bilmeden nasıl yorum yapabiliriz?
aga pc pek anlayan biri değilim arkadaşlarım pc toplarken duymuştum intel işlemci alınmaz diye sebebini biliyor musuni5 10400F ve Kingston 500 GB ssd ile 8931 TL'ye alınır.
Öyle bir şey yok İntel işlemci alınmaz diye de bal gibide alınır gayet güzel bir işlemcidir i5 10400F.İşlemciyi 10400f yaptım sadece başka kişileştirme yok ince hesapta indirim bekliyim mi
Post automatically merged:
aga pc pek anlayan biri değilim arkadaşlarım pc toplarken duymuştum intel işlemci alınmaz diye sebebini biliyor musun
intel işlemci alınır 10400f gayet iyi bir işlemciİşlemciyi 10400f yaptım sadece başka kişileştirme yok ince hesapta indirim bekliyim mi
aga pc pek anlayan biri değilim arkadaşlarım pc toplarken duymuştum intel işlemci alınmaz diye sebebini biliyor musun
Ne alaka intel işlemci bal gibi alınırİşlemciyi 10400f yaptım sadece başka kişileştirme yok ince hesapta indirim bekliyim mi