En ucuz 5080 60K şuan. Suprime 66K net değer diye düşünüyorumMSI 5080 Suprim almalı mıyım 66 bine buldum kasım ayı indirimlerinde daha düşer mi bu fiyat
alıyorum o zaman hocam korktuğum şey 11.11 veya black friday indirimlerinde daha düşer mi riskede atamıyorumEn ucuz 5080 60K şuan. Suprime 66K net değer diye düşünüyorum
yanlış yönlendirmeyeyim de suprime o fiyat iyi gibi geldialıyorum o zaman hocam korktuğum şey 11.11 veya black friday indirimlerinde daha düşer mi riskede atamıyorum
Gaming gen güvenilir ama bence alınca hemen açma al beklet daha iyi bir indirim yakalarsan iade edersin kutusunu açarsan iade almazlar kasım indirimleri de yaklaştı belki daha iyi bir fiyata inebilirgaming gen tr güvenli deme
çok olumsuz yorum var ama gaming gen tr hakkında iade süreçleri çok zormuşGaming gen güvenilir ama bence alınca hemen açma al beklet daha iyi bir indirim yakalarsan iade edersin kutusunu açarsan iade almazlar kasım indirimleri de yaklaştı belki daha iyi bir fiyata inebilir
çoğu firma böyle. ama kutusunu açmazsan alıyorlar adam açmış kullanmış tekrar kutusuna koyup göndermiştir alamazlar tabi yarın arayıp konuşabilirsin onlar daha doğru bilgi verecektir.çok olumsuz yorum var ama gaming gen tr hakkında iade süreçleri çok zormuş
hocam mantıken sıfır kutu göndericekler değil mi açılmamış bunun fabrikadan hatalı çıkması düşük bir ihtimal ama kutuyu açmadanda öğrenemem sorunlu olup olmadığınıçoğu firma böyle. ama kutusunu açmazsan alıyorlar adam açmış kullanmış tekrar kutusuna koyup göndermiştir alamazlar tabi yarın arayıp konuşabilirsin onlar daha doğru bilgi verecektir.