Neler Yeni

8bitdo ultimate 2c Alınır mı??

mswn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yağız
Arkadaşlar bu kol Alınır mı? 1800tl ye yoksa bu civarlara başka bi kol ne alabilirim? Bu kolun artıları veya eksileri neler Teşekkür ederim.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Süleyman Selim Avseren
Bu kolun en büyük artıları 1000hz polling rate, hall effect stick ve triggerlar, bumper tuşu yanında 2 yeni tuş. Eksi olarak da bence sadece uygulamasının sadece güncelleme yapmaya yarıyor olması ve ergonomisinin diğer kollardan birazcık daha kötü olması. Güzel kaliteli bir kol alınır, bu bütçede zaten uygulaması olan bir kol bulamıyoruz. Eğer ergonomisi iyi olsun derseniz easysmx x5, fantech shooter 3 bakabilirsiniz. Bahsettiğim özellikler bunlarda da geçerli. Easysmx'in uygulaması var mı tam bilmiyorum ama

• Beğen
Reaksiyonlar: mswn

mswn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kolun en büyük artıları 1000hz polling rate, hall effect stick ve triggerlar, bumper tuşu yanında 2 yeni tuş. Eksi olarak da bence sadece uygulamasının sadece güncelleme yapmaya yarıyor olması ve ergonomisinin diğer kollardan birazcık daha kötü olması. Güzel kaliteli bir kol alınır, bu bütçede zaten uygulaması olan bir kol bulamıyoruz. Eğer ergonomisi iyi olsun derseniz easysmx x5, fantech shooter 3 bakabilirsiniz. Bahsettiğim özellikler bunlarda da geçerli. Easysmx'in uygulaması var mı tam bilmiyorum ama
Shooter 3 mü bu mu peki

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Süleyman Selim Avseren
Shooter 3 mü bu mu peki
Ben 8bitdo alırdım sanırsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Marka adı ve garanti olarak gizalanın garanti vermesi benim için daha önde