8BitDo Ultimate 2C, ölü bölge testi normal mi ?

Cerdukay

80+
Reaksiyon skoru
143
Merhabalar. Başlıkta belirttiğim gamepad ile ölü bölge testini, joystickleri tamamen ittirerek yaptığım zaman sonuç görseldeki gibi çıkıyor. Bu sonuç normal mi?
(Daire etrafını gezdirdiğimde ise %4-5 civarında değer oluşuyor.) Bu mevzularda çok yeniyim. Net bir varsayıma ulaşamadım. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Ekler

• 1.png
    1.png
    120.6 KB · Hit: 205
Biraz daha bekledikten sonra İade yolu gözüküyor gibi.

Biraz daha bekledikten sonra İade yolu gözüküyor gibi.
+ ve - tuşuna basılı tut titreyene kadar. Ultimate c de zero deadzone modunu açıyordu bunda da vardır muhtemelen.

+ ve - tuşuna basılı tut titreyene kadar. Ultimate c de zero deadzone modunu açıyordu bunda da vardır muhtemelen.
Bu sürümde o yok. Yani en azından o iki tuşla bir atama yok. Aslında bu modele sahip bir kaç kişi örnek foto atsa örnek olacak da günlerdir bekliyorum yok .
EK: Varmış bu arada denedim şimdi. %2 lik bir fark oluşturdu.

Son düzenleme:
Bu sürümde o yok. Yani en azından o iki tuşla bir atama yok. Aslında bu modele sahip bir kaç kişi örnek foto atsa örnek olacak da günlerdir bekliyorum yok .
EK: Varmış bu arada denedim şimdi. %2 lik bir fark oluşturdu.
Ne yaptınız hocam? Arkadaş da aldı sizinkine yakın çıkıyor.

Ne yaptınız hocam? Arkadaş da aldı sizinkine yakın çıkıyor.
Herhangi bir şey yapmadım. Kullanmaya devam ediyorum. Elden ring oynarken kullanıyorum. Rahatsız edici bir durum gözlemleyemedim. Belki FIFA-FPS tarzı oyunlarda daha net anlaşılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,053
Üyeler
183,209
Son üye
kafirtokatlayıcışempanze
Geri