8gb ddr4 ram önerisi

umutseven

80+
Reaksiyon skoru
21
iyi akşamlar herkese benim 8gb DDR 4 bir ramim var laptobuma bir 8gb ram daha almak istiyorum. Ama uyumlu olup olmadığını nasıl anlayacağımı bilmiyorum. Alta cl değerini atacağım fotoğraf olarak bana 8gb ram önerir misiniz şimdiden teşekkürler.

Ekler

• cl.png
    cl.png
    78.2 KB · Hit: 72
iyi akşamlar herkese benim 8gb DDR 4 bir ramim var laptobuma bir 8gb ram daha almak istiyorum. Ama uyumlu olup olmadığını nasıl anlayacağımı bilmiyorum. Alta cl değerini atacağım fotoğraf olarak bana 8gb ram önerir misiniz şimdiden teşekkürler.
aynısından al direk

CL değerleri aynı olsa bile ÇİP farkından dolayı uyuşmayabiliyor. Laptop'unuzun ramini söküp üstündeki kod aracılığıyla aratmanızı öneririm.

hız olarak 2400mhz yazıyor bu arada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CL değerleri aynı olsa bile ÇİP farkından dolayı uyuşmayabiliyor. Laptop'unuzun ramini söküp üstündeki kod aracılığıyla aratmanızı öneririm.
Kod dediğiniz bu mu yoksa diğer tarafında mı yazıyor şu an yanımda değil maalesef bakamayacam

Ekler

• A8869344-9434-4303-8FD3-F78E5C2DECE8.jpeg
    A8869344-9434-4303-8FD3-F78E5C2DECE8.jpeg
    1.6 MB · Hit: 55
Son düzenleme:
hız olarak 2400mhz yazıyor bu arada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kod dediğiniz bu mu yoksa diğer tarafında mı yazıyor şu an yanımda değil maalesef bakamayacam
Benim bildiğim kadarıyla o kod olması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,576
Üyeler
202,326
Son üye
Swrex0
Geri