Genelleme yaparak monitör önerilmez. XG27ACS overpriced. G65B çok daha iyi bir monitör.
XG27ACS ve Gamepower sonic t80 aynı paneli kullanıyor. Bu panele arka aydınlatmada tümleşik, yani benzer sonuçlar verecektir.
Bu monitörün panel bilgisi PC hocası tarafından paylaşılmıştı ama detaylı incelemesini göremediğim için yorum yapamıyordum. Panel modeli BOE markasına ait MV270QHM-NF5 modeli. Bu panelde kullanılan arka aydınlatma panele tümleşik, arka aydınlatması panele tümleşik olan modeller çok yakın...
www.technopat.net
Teknik verileri geçerek direkt Rting incelemesinden bile G65B'nin daha üstün bir monitör olduğunu görebilirsiniz.
The ASUS ROG Strix XG27ACS is a budget-friendly 27-inch, 1440p gaming monitor. It sits alongside a sibling variant, the XG27ACS-W, with the only difference betwe...
www.rtings.com
The Samsung Odyssey G6 S32BG65 is a 1440p gaming monitor, part of the 2022 Odyssey gaming lineup. It has a 1000R curved 32-inch screen, built with a VA panel. It...
www.rtings.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Burada da daha detaylı incelemesini yaptım:
Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...
www.technopat.net
Sırf İPS diye daha alt segment bir monitör almaya gerek yok. G65B'nin sunduğu özelliklerden bahsetmiyorum bile.