Neler Yeni

8k civarı bisikletl önerisi

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
msbsb
Beyler 1.82 73kg yim şöyle spor ve rahat bi bisiklet varmı biraz spor dursun ama aklimda mosso mariene var ama

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
https://www.ciceksepeti.com/peugeot...r=ioxsk4d_lds4dbd&adjust_campaign=akakce_urun bu bisikleti önerebilirim fazla araştırma yapmadım 11 32t arka dişli oranı var yokuşta ortalama bir performans alırsınız. Önerdiğiniz mosso mariene hafif ama 11 28t dişli oranı var yokuşta sizi biraz zorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna da bakabilirsiniz özellik olarak iyi hidrolik disk fren+11 36t dişli oranı gayet iyi yokuşta zorlamaz benim bisiklette 11 34t dişli oranı vardı en düşük vites (yokuşlar her zaman en düşük viteste veya 1 yukarısı ile çıkılır yüksek vites yorar) ile rahatlıkla çıkıyorum ki benim bisiklet kalın tekerlikli dağ bisikletiydi yani siz düşünün bu bisikletler daha hafif ve ince tekerlekli ve kilitli amortisor olması çok iyi olmuş bozuk yolda amortisor açar normal sürüşte veya yokuşta kapatırsanız iyi olur amortisor yaylındığı için yokuşta zorlar ( hep yokuştan örnek veriyorum türkiyede genel anlamda yokuşlar biraz fazla bence bu da bisiklet sonuçta düz yolda çok bisiklet iyidir, yokuş oldu mu işler değişir.)

Son düzenleme:

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
msbsb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.ciceksepeti.com/peugeot...r=ioxsk4d_lds4dbd&adjust_campaign=akakce_urun bu bisikleti önerebilirim fazla araştırma yapmadım 11 32t arka dişli oranı var yokuşta ortalama bir performans alırsınız. Önerdiğiniz mosso mariene hafif ama 11 28t dişli oranı var yokuşta sizi biraz zorlar

Buna da bakabilirsiniz özellik olarak iyi hidrolik disk fren+11 36t dişli oranı gayet iyi yokuşta zorlamaz benim bisiklette 11 34t dişli oranı vardı en düşük vites (yokuşlar her zaman en düşük viteste veya 1 yukarısı ile çıkılır yüksek vites yorar) ile rahatlıkla çıkıyorum ki benim bisiklet kalın tekerlikli dağ bisikletiydi yani siz düşünün bu bisikletler daha hafif ve ince tekerlekli ve kilitli amortisor olması çok iyi olmuş bozuk yolda amortisor açar normal sürüşte veya yokuşta kapatırsanız iyi olur amortisor yaylındığı için yokuşta zorlar ( hep yokuştan örnek veriyorum türkiyede genel anlamda yokuşlar biraz fazla bence bu da bisiklet sonuçta düz yolda çok bisiklet iyidir, yokuş oldu mu işler değişir.)
reis Önerin için sağolasin ama genellikle kron mosso gibi markalar tercihim

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Reklam Amaçlı Paylaşım - İkinci El

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.

ilgili siteden bütçeye göre diğer marka modellere bakabilirsiniz,
veya ikinci el bakabilirsiniz minimum %30 ucuz olur.
kafanızda model belirleyin,
mtb mi şehir mi?
26, 27, 29 hangi jant?
vites ve frenleri giriş seviye mi yoksa fiyata göre olabilecek en yüksek model mi vs. vs.?

salcano astro
sıfır veya ikinci el bu seriye de bakabilirsiniz.
kadrosu nglere vs. göre daha iyidir.
yine bütçeye göre ikinci el veya sıfır ''carraro'' markasına da bakın işçilik kalitesi bütçesine göre en iyilerden.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

mtb mi şehir mi?
26, 27, 29 hangi jant?
vites ve frenleri giriş seviye mi yoksa fiyata göre olabilecek en yüksek model mi vs. vs.?

salcano astro
yine bütçeye göre ikinci el veya sıfır ''carraro'' markasına da bakın işçilik kalitesi bütçesine göre en iyilerden.
Ölümsüz kadro 540 var arkadaşa uygun birşeyler yaparım ama illaha sıfır diye tutturursa mosso wildfire harici kötü diğerleri.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Berk
spor amaçlı kullancaksanız ve bu işi hakkıyla yapmak bir tutkuya dönüşecekse sizin için, yol bisikleti önerebilirim mosso, trek bu markalar sağlam markalardır. Ben de başlangıç olarak hibrit bir bisikletle başladım bu spora zamanla tutkuya dönüştü keşke zamanında yol bisikleti alsaydım dedim o sebepten görüş bildirmek istedim.

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
msbsb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mtb mi şehir mi?
26, 27, 29 hangi jant?

salcano astro
27 jant tercihim

spor amaçlı kullancaksanız ve bu işi hakkıyla yapmak bir tutkuya dönüşecekse sizin için, yol bisikleti önerebilirim mosso, trek bu markalar sağlam markalardır. Ben de başlangıç olarak hibrit bir bisikletle başladım bu spora zamanla tutkuya dönüştü keşke zamanında yol bisikleti alsaydım dedim o sebepten görüş bildirmek istedim.
hocam biz baya bisiklet suruyoz arkadaşlarla şuan bende salcano city fun var 27.5 ince teker fakat biraz belim ağrıyor surerken bide değişiklik olsun diye

mtb mi şehir mi?
26, 27, 29 hangi jant?

salcano astro
hocam şu jant modelli şöyle bisiklet bulamazmiyiz

Ekler

• IMG_20230510_221904.jpg
    IMG_20230510_221904.jpg
    86.8 KB · Hit: 28
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler