Yardım 8x2=16gb ram önerisi

Can...

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,678
Rgb veya rgbsiz f/p 3200mhz olursa iyi olur rgb şart değil ama fiyat uygunsa kesinlikle rgb istiyorum durduk yere rgb hastası oldum sırf onun için ekran kartını satıp ışıklı bişey alcam

Rgb veya rgbsiz f/p 3200mhz olursa iyi olur rgb şart değil ama fiyat uygunsa kesinlikle rgb istiyorum durduk yere rgb hastası oldum sırf onun için ekran kartını satıp ışıklı bişey alcam
rgb yok ama 1250 tl ye patriot viper steel alabilirsiniz veya 1300 tl ye corsair alabilirsiniz, patriot ismini duymamış olabilirsiniz ama yanlış bilmiyorsam bu ramlerde samsung b die veya e die cip yapısı var bu da çok kaliteli bir silikon ve cip yapısı demek

Gerek yok ekran kartını satmana şunlardan tak gitsin
images (6).jpeg

rgb yok ama 1250 TL ye patriot viper steel alabilirsiniz veya 1300 TL ye corsair alabilirsiniz, patriot ismini duymamış olabilirsiniz ama yanlış bilmiyorsam bu ramlerde samsung b die veya e die cip yapısı var bu da çok kaliteli bir silikon ve cip yapısı demek
Yo biliyorum sıkıntı yok geçenlerde ondan sattım ztn 4000mhz vardı alsat için almıştım sattım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gerek yok ekran kartını satmana şunlardan tak gitsinAlıntıyı görüntüle
Nerden bulurum

Yo biliyorum sıkıntı yok geçenlerde ondan sattım ztn 4000mhz vardı alsat için almıştım sattım

Nerden bulurum
Amazon globalden %20 vergi ödiceksin vergiler dahil 300e alırsın

Corsair mi bu mu sence

Amazon germany sorun olmaz mı

Corsair mi bu mu sence

Amazon germany sorun olmaz mı
bilmiyorum hocam attığınız rami ilk defa gördüm

Corsair mi bu mu sence