2 hafta gideriz kapanır yine dert etme
Çok kötü olduo 2 haftada sınavları yapıcaklar ama işte .d
o 2 haftada sınavları yapıcaklar ama işte .d
Bence sadece 12.sınıflar için açılacak.Bana da öyle geliyor
Bi ara yine açmışlardı biliyorsun o zaman gidemedim okula diye üzüldüm ama kısa süre sonrada zaten tekrardan uzaktan eğitime tamamen devam edildi
Vallahi ya.Ziya Selçuk Taksim meydanına çıksa ve öğrencileri toplasalar yüzünde kuru yer kalmaz vallahi öğrencileri 40 yaşındaki adama çevirdiler geçen gün stresten 6 saat uyudum gün boyu uykuluydum neyse eline sağlık ziya Selçuk
İstersen üni sınavını da iptal etsinler direk üniye git sen.Yapmadan durmazlar bari bu senede sınıftan geçirseler ne olacak sanki.
Güzel olurİstersen üni sınavını da iptal etsinler direk üniye git sen.
Güzel olurGüzel olur
benim düşüncem bence 8 ve 12.sınıflar yani ana sınavlar dışında sınav yapılmamalı. Geçen sene 2.dönemde gayet yapmadılar bir şey de olmadı. Neden şimdi tehlikeye giriyoruz ki? önceden yok muydu bu virüs? bu benim için birazda sınavdan kaçmak için ama bir yandan da gerçekler bunlar.9. maddesinde öyle yazıyor 1 kasıma kadar olan konular yani
9. Sınavlar 1 nci dönemin tamamını mı kapsayacak?LİSELERDE YÜZ YÜZE VE UZAKTAN EĞİTİME İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BELİRLENDİ
2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemi, 15 Şubat 2021 Pazartesi gününden itibaren uzaktan eğitim ile başlayacak, 01 Mart 2021 Pazartesi günü itibariyle de 12. sınıflarda seyreltilmiş sınıf uygulaması ile yüz yüze eğitime geçilecek. Yüz yüze eğitime katılım, isteğe bağlı olacak ve...www.meb.gov.tr
Birinci dönemde yapılamayan sınavların kapsamı, 01 Kasım 2020 tarihine kadar işlenen konular ile sınırlı tutulacaktır.