9-10K Telefon Önerisi

ideolocya

80+
Reaksiyon skoru
7
Çok zorlarsam 10k bütçe çıkar. iPhone hariç telefon bakıyorum. S21 FE var fakat S20 FE ile arasında 2.5k civarı fark var değer mi bilmiyorum. Xiaomiler haddinden fazla pahalı yurtdışı cihazlara da artık adam gibi kayıt yapılmıyor. Öneri bekliyorum.

Xiaomi 11T 256gb 9 küsur f/p 3 adet aldık aile boyu memnunuz.
Hocam hayırlı olsun. Dolardaki duruma rağmen Xiaominin son cihazlarının o paraları hakettiğini düşünmüyorum. tabii ki öncelikler farklı olabilir ama kamerası 7binlik s20fe den dahi kötü olan Xiaomi cihazlara o fiyatların istenmesi çok saçma.

Hocam hayırlı olsun. Dolardaki duruma rağmen Xiaominin son cihazlarının o paraları hakettiğini düşünmüyorum. tabii ki öncelikler farklı olabilir ama kamerası 7binlik s20fe den dahi kötü olan Xiaomi cihazlara o fiyatların istenmesi çok saçma.
Bende seninle aynı dusuncedeydim fakat fp olarak Xiaomi diğer cihazlara nazaran çok çok daha iyi ömür açısından düşük bile olsa Xiaomi suanda kullanılabilir. Bizde korkarak aldık ama emin ol bu telefon fe ile bir tutulamaz kamerası ve diğer özellikleri

Çok zorlarsam 10k bütçe çıkar. iPhone hariç telefon bakıyorum. S21 FE var fakat S20 FE ile arasında 2.5k civarı fark var değer mi bilmiyorum. Xiaomiler haddinden fazla pahalı yurtdışı cihazlara da artık adam gibi kayıt yapılmıyor. Öneri bekliyorum.
2500 TL farka değer kardeşim daha iyi işlemci daha iyi kamera benim önerim S21 FE yanında.

Samsung s21 yada s21+ öneririm ben.s21 fe de batarya sorunu vardı.Herhangi bir düzeltme gelmedi ise kullanıcıları çok şikayetçiydi şarjının az gitmesinden.

Bende seninle aynı dusuncedeydim fakat fp olarak Xiaomi diğer cihazlara nazaran çok çok daha iyi ömür açısından düşük bile olsa Xiaomi suanda kullanılabilir. Bizde korkarak aldık ama emin ol bu telefon fe ile bir tutulamaz kamerası ve diğer özellikleri
Bir ara mi11t ye bende bakmıştım.Kamerasının çok kötü olduğunu hatırlıyorum incelemelerde.O kadar emin konuştuğunuza göre muhtemelen karşılaştırmışsınızdır siz.

Ben kendim gittim S20 fe 256 GB aldım üstüne gittim amazondan S20 fe Spigen tough armor case aldım, bu fiyat civarında en iyi f/p garantili telefon budur, bundan daha iyisi anca 2.el iPhone 11 yada garantisiz telefonlar olur ama ben asla 2.el yada garantisiz telefon önermem çünkü baş ağrısı yapar, al S20 fe 256 GB garantili kafan rahat olsun, ilk iki hafta ısınma problemi olabilir sonra telefon düzeliyor haberin olsun, bu süreyi daha da kısaltabilecek ve telefonu hızlandıracak iyi bir ayar var onu da istersen yazarım

Ben kendim gittim S20 fe 256 GB aldım üstüne gittim amazondan S20 fe Spigen tough armor case aldım, bu fiyat civarında en iyi f/p garantili telefon budur, bundan daha iyisi anca 2.el iPhone 11 yada garantisiz telefonlar olur ama ben asla 2.el yada garantisiz telefon önermem çünkü baş ağrısı yapar, al S20 fe 256 GB garantili kafan rahat olsun, ilk iki hafta ısınma problemi olabilir sonra telefon düzeliyor haberin olsun, bu süreyi daha da kısaltabilecek ve telefonu hızlandıracak iyi bir ayar var onu da istersen yazarım
Hocam hafıza benim için dert değil 128 de alabilirim S20 FE bana göre uzun süredir kendi fiyat aralığının en iyisi. Ablama 5.5k ya vatandan almıştık sıkıntı yaşamıyor günümüzdeki çöplük yığınında hala 128gb modeli 7k hakediyor bunu da biliyorum fakat almışken daha uzun ömürlü olsun istiyorum. Malum telefon almak artık eskisi gibi kolay değil. S21+ 10300 e ilan gördüm evet ama 10k üstüne şuan çıkmam imkansız gibi lütfen 10k veren 300 de verir diye düşünmeyin herkesin max zorlayabildigi şeyler var 😂

O fiyat aralığı içinde bildiğim tek şey S 20 fe 256 GB snapdragon telefonun alınabilecek en iyi telefon olduğu, umarım benden daha bilgili insanlar gelir yardımcı olur, uzun ömür konusunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,349
Üyeler
191,077
Son üye
uçantraktör
Geri