[9/12] ⚽Birlikte PRO SOCCER ONLİNE oynuyoruz⚽

para yok ğ paparadan 1.88 tl atarsanız satın alabilirim onun dışında değeri çok dusmus yukselmesini beklediğim koleksiyon kartlarım var :(

para yok ğ paparadan 1.88 TL atarsanız satın alabilirim onun dışında değeri çok dusmus yukselmesini beklediğim koleksiyon kartlarım var :(
Steam at ben hediye edim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

para yok ğ paparadan 1.88 TL atarsanız satın alabilirim onun dışında değeri çok dusmus yukselmesini beklediğim koleksiyon kartlarım var :(
1152560674 benim steam

Son düzenleme:
Attım oyunu ekliyorum o zaman senide çarşamba gününe :)

@Maykıl
@Çağrıı
@Sir Cem T-oker
@KendineMüzisyen
@Bıttım Sabunu
@ARTIK FAN DEĞİLİM
@Metshi
@SüleymanÇakır.
Şu anlık gelebilecek 8 kişi, son4 lazım
Haftasonu yapsak oynasak illa çarşambayı niye bekliyoruz heyecanlıyım oynamak istiyom

Haftasonu yapsak oynasak illa çarşambayı niye bekliyoruz heyecanlıyım oynamak istiyom
Veya bu gece

https://store.steampowered.com/app/1583320/Pro_Soccer_Online/
oyun bu şuan 9 TL

Çarşamba günü saat akşam 9-10 aralığında girelim. Gelmek isteyen herkes yazsın lütfen.

az önce girdik ama az kişi olduğumuz için fazla sarmadı 6v6 atarsak mükemmel olur

@Çağrıı @DMNS @Metshi @KendineMüzisyen @Sir Cem T-oker @Bıttım Sabunu @PcMerakı @BATTLEFIELD @Harley Quinn❖
burda gelebilecek 9 kişi var, bazıları gelmedi diyelim 6 kişi. gelebilecek herkes yazsın ne kadar fazla girersek o kadar eğlendirir

@The Last Dragonborn @Besim Tibuk @Alexa @stereohearts @Hudzell sizlerde gelinnn :D aklıma gelen herkesi etiketlicem+ her gün konuyu akşam ve ikindi saatlerinde düzenli olarak yükselticem. Gelmek isteyen herkes Gelebilirim yazsın konuya
bende aldım gelirim

akşam 9 gibi girelim isterseniz

Veya bu gece
Hocam yarın şehir dışına kampa gidicem, salı gece dönecem o yüzden yoksa akşam bile yapardık

akşam 9 gibi girelim isterseniz
Çarşamba kesin yapalımda akşam girecekler girsin :)

Hocam yarın şehir dışına kampa gidicem, salı gece dönecem o yüzden yoksa akşam bile yapardık

Çarşamba kesin yapalımda akşam girecekler girsin :)
Tm bu akşam da yapabilirdik bence çok uzun mu suruto

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,003
Üyeler
185,013
Son üye
shooterqw
Geri