- Konu Sahibi Konu Sahibi
@NoctuaFanBoyu reis sana bir şey sorucam. İtopya, Gaming Gen gibi sitelerde bulunan hazır sistemleri kendim toplamaya çalıştığımda sadece işlemci ve ekran kartı hazır sistemin fiyatını geçiyor. Bunun sebebi nedir?
O amd hataların olduğunu bende düşünüyordum (önceden çok yaşadım) ta ki alıp kullanana kadar başta psu kaliteli ve parçalar kaliteli ve uyumluysa özellikle ram hiç bir sorun çıkarmıyorAMD fiyatlarına da baktım, onlar daha uygun ama internette herkes sorun falan çıkartıyor diyor bende bakmayı bıraktım AMD'ye
Reis ben rx7600xt kullanmayı planlıyordum sen hangisini kullanıyorsunO amd hataların olduğunu bende düşünüyordum (önceden çok yaşadım) ta ki alıp kullanana kadar başta psu kaliteli ve parçalar kaliteli ve uyumluysa özellikle ram hiç bir sorun çıkarmıyor
Amd ryzen 7 5700, rx7600xt'yi besleyebilir mi?Toptan satış mantığı hocam. Parçalar tek tek satıldığında pahalı olur ama hepsi bir arada satılınca indirimli oluyor. Hazır sistemlerin avantajı da o
6700 var bendeReis ben rx7600xt kullanmayı planlıyordum sen hangisini kullanıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amd ryzen 7 5700, rx7600xt'yi besleyebilir mi?
Bu fiyat ne la çöpleri bir araya toplamış 38k istiyor yeni dolandiricilik yöntemi bu herhaldeRyzen 5600x islemci
32 gb Ram
1 Tb ssd
360mm sıvı soğutucu
A520M-A pro anakart
1800 watt 90 plus gold Psu
38.000 TL
Rahat besler. 6700xt daha iyi bir seçim olabilir. Benim şu an sistemim yok ancak 6600 elimden geçti ve hiç sorunu yoktu
sistemler çok uzun süre aralıksız yüksek sıcaklıklarda çalıştırılıyor haliyle kartlarda yıpranıyor fakat miningi de ayarında yapanlar var çok uzun süre yapılmamış ise temizse alınırMining çıkması sistemler neden alınmıyor?
Knk şu üstte attığım sistem nasıl sence?sistemler çok uzun süre aralıksız yüksek sıcaklıklarda çalıştırılıyor haliyle kartlarda yıpranıyor fakat miningi de ayarında yapanlar var çok uzun süre yapılmamış ise temizse alınır
KAISER-3 / INTEL Core i3 12100F / MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 3X 12G OC 12GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
KAISER-3 / INTEL Core i3 12100F / MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 3X 12G OC 12GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
forumdaki diğer arkadaşlar kadar bilgim yok yanlış bilgi vermek istemem size fakat anakart ve işlemci yönünden zayıf gibi psu da çok güvenilir değilKnk şu üstte attığım sistem nasıl sence?
Bu sitedr ssd çok pahalıymış beAşırı pahalı.
Güç kaynağı pf550 ssd 1tb yapınHAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Ama arttırınca diğeri ile aynı fiyat oluyor. Ama güzel sistemmiş harbi. Üstüne de 3.8ghz artı olarak koyulurBu sitedr ssd çok pahalıymış be