Çözüldü✓ 9 ay mining yapılmış msi gaming x 3070 alınır mı?

ben şehir dışı almıyorum hocam tecrübe ettim yanık çipli kart gönderdi o yüzden bir daha imkansız
hocam 10kya 3070 aldım aorus master modeli cüzdanım güvende ile aldım 10800 maal oldu gelince bakacam durumuna görüntüsü de hoş bi karttı

hocam 10kya 3070 aldım aorus master modeli cüzdanım güvende ile aldım 10800 maal oldu gelince bakacam durumuna görüntüsü de hoş bi karttı
evet hocam aurous serisi gerçekten çok iyi tasarımı zaten o fan çevresi başka kartta yok bende ilk 3070 düşünüyordum 5600 işlemcim var genelde ranked tarzı oyunlar oynuyorum ayarları en düşüğe çekip bu durumda ekran kartı kullanımı iyice düşüyor 1080p de 3070 ufak bir darboğaz payı oluyor bende 3060ti tercih ettim

Bilmeden miningli kart almıştım. İntihar etmemek için kendimi zor tutuyorum. Size kalmış.

fiyat bence de avantajlı değil kovalasan 10bine 3070ti bulursun

Tepe model, alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 bine pazarlık yaparsan alınır. Amd ekran kartları çöp
gigabyte aorus master 3070 aldım hocam lcd ekranlı olan 10kya

mining yapılmış kartlar hiçbir şekilde alınmaz fıyatı uygun olsa bile alınmaz o kartların 7/24 çalıştırılarak içinden geçiyorlar her ne kadar stabil uv yapılarak soğuk şekilde çalıştırıldı yazsalarda bu hiçbir şey değiştirmez bu kartlar 7-24 çalışacak şekilde tasarlanan kartlar değil zaten mining için tasarlanan kartlara bakarsanız görüntü portlarının olmadığını ve garanti süresinin 3 ay ile kısıtlı olduğunu görürsünüz

mining yapılmış kartlar hiçbir şekilde alınmaz fıyatı uygun olsa bile alınmaz o kartların 7/24 çalıştırılarak içinden geçiyorlar her ne kadar stabil uv yapılarak soğuk şekilde çalıştırıldı yazsalarda bu hiçbir şey değiştirmez bu kartlar 7-24 çalışacak şekilde tasarlanan kartlar değil zaten mining için tasarlanan kartlara bakarsanız görüntü portlarının olmadığını ve garanti süresinin 3 ay ile kısıtlı olduğunu görürsünüz
teşekkürler hocam almadım o nedenle bende 3070 aldım

O da iyi, hayırlı olsun
adam zaten 3070 almıs parası olmayan arkadaslar ne alacak kardeş gönül istemez mi herkesin en iyisinden olsun. Sözlerinizi tartarak konuşun, hayırlı günler vesselam..

adam zaten 3070 almıs parası olmayan arkadaslar ne alacak kardeş gönül istemez mi herkesin en iyisinden olsun. Sözlerinizi tartarak konuşun, hayırlı günler vesselam..
Aldığını görmemiştim, konuda gösterdiği modelin muadilini almış zaten o yüzden iyi dedim. Boş yapmışsın

Geri