nasıl ne gerek var bu kafayla gidilmez obp sini yüksek tutması gerekiyor demekki9da salla ders çalışmaya gerek mi var salla gitsin kral
Biyo biosem öneririm kimya meschemy yeterli edebiyat notlar ile çalışırsan daha kolay cografya için cografyanin kodlari fizik için ozan aykin matematik için eğer sınavlar yeter dersende mert hoca matematiğin güler yüzü birde vurdum cevabı diyen bi adam vardı adı aklıma gelmedi ama bayağı popüler. Ben sadece bu kanallar ile çalışırdım 90 üzereydi genelde donem sonu ortalamalarımbiyolojide dr.biyoloji kimyada meschemy kimya ve parakisel kimya edebiyat rüştü hoca şuan bunları izliyorum diğer dersler için ne önerirsiniz
Ders bence de çalışılmaz hocam obp yüksek tutmak evet lazım da ortalama ve ortalama üstü lise öğrencisi dönem sonu ortalamasını 92 94 arası yapar özel okuldaki adam 99 okuyor fix zaten sadece sınav çalışıp 89 90 yaparsın o da yerleştirmede etki etmez neredeyse hiç etmez hattanasıl ne gerek var bu kafayla gidilmez obp sini yüksek tutması gerekiyor demekki
Eğer kendine güveniyorsan sıkı tut ben kendime güvenmiyorum sıkılırım dersen 10un 2. Dönemi başlasan yeterli olur ki dersleri dinlersen sürekli 11de başlasan da yetişir9 önemli değil mi ?
hocam bana kalsa pek çalışmam ama alile baskısı var birazDers bence de çalışılmaz hocam obp yüksek tutmak evet lazım da ortalama ve ortalama üstü lise öğrencisi dönem sonu ortalamasını 92 94 arası yapar özel okuldaki adam 99 okuyor fix zaten sadece sınav çalışıp 89 90 yaparsın o da yerleştirmede etki etmez neredeyse hiç etmez hatta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer kendine güveniyorsan sıkı tut ben kendime güvenmiyorum sıkılırım dersen 10un 2. Dönemi başlasan yeterli olur ki dersleri dinlersen sürekli 11de başlasan da yetişir
Aynen kanka alt yapı sağlam olmasın demi9da salla ders çalışmaya gerek mi var salla gitsin kral
Antrenmanlar kitabı veya aktif al hızlı hızlı bitir sonra bıyıklıdan devam ethiç temelimiz yoksa