Mehaba ben Muhammet Enes istanbulda yaşıyorum.9.sınıfın ilk haftası sınıfımdan birinden hoşlanmaya başladım.onunla konuşabilmek için onun arkasına oturdum ama pek konuşamadık.ilk dönemin son günü karneyi aldıktan sonra uzun süredir ondan hoşlandığımı söyledim ve hiç sohbetimiz olmadı ama konuşalım dedi bende instagramı telefondan açıp ona uzattım ve eli baya bir titreyerek zar zor instagramını yazdı.eve gidince arkadaş kalalım yazdı bende fazla uzatmadan tamam dedim. 3 4 gün geçti dayanamadım yazdım ve bana bir şans vermesini istedim.sen kırılırsın diyip 2.kez reddetti. 2. dönem başladı ve beni gördüğü yerde göz devirip başka yere bakmaya başladı. 2 3 hafta geçtikten sonra ona öğle arası teklif ettim bu duyguları anlıyorum ama olmaz diyip tekrar reddetti
bunca süre seni rahatsız ettiysem özür dilerim bir daha olmaz buda benim ayıbım olsun dedim ve gittim.o sınıfa girdi ben ise dışarıya çıktım.sınıfta arkadaşları kabul edip etmediğini sormuş kız ise onun duygularını umursamıyorum istediği kadar teklif etsin kabul etmeyeceğim demiş.biraz üzüldüm açıkçası.1 aya yakın süre geçtikten sonra yan sınıftan bir kıza teklif ettim ve ondanda red yedim. başka bir kızı sevmeye başladım 2 3 hafta sonra bir arkadaşıma ona gidip sormasını istedim arkadaşım ona okuldan biri senden hoşlanıyor demiş kıza kız ise istemiyorum demiş arkadaşımda çocuğu göstereyim belki fikrin değişir demiş kızda yok demiş bu 5.red.2 3 gün geçtikten sonra arkadaşıma çocuğu göster demiş.kızda sınıfa arkadaşımla gelip bana bakıp gittiler (arkadaşımda kız.)bende ümitlenip ertesi gün ilk tenefüs ondan hoşlandığımı söyledim ve bana bu işlerle uğraşmıyorum seninle alakalı değil dedi ve tam giderken seni rahatsız ettiysem kusura bakma dedim kafa sallayıp gitti 6.red bu şekilde.ve sorun şu ki red yediğim son 2 kişi arkadaşmış ve son reddi yedikten sonra onları beraber konuşurken gördüm.bir kaç gün sonra erkek arkadaşımın sevgilisi Enes gamzeden red mi yedi demiş arkadaşımda evet demiş.okulda 2 3 kere 4 5 kişilik kız gruplarının beni parmakla gösterip şu çocuk diyip güldüklerine şahit oldum okulda ismimin lekelendiğini düşünüyorum ve şuan ne olursa olsun okuldan hiç kimseye teklif etmeyeceğim akıllandım.okula adım çıkmıştır diye tahmin ediyorum.şimdi 10.sınıfa geçtim.ortaokulda falan hiçkimseden hoşlanmazdım ama ne olduysa liseye geçince ayran gönüllü oldum sizce kızlar seneye beni unutur mular ve ismim kötü anlamda lekelenmiş midir? tüm tavsiyelerinizi bekliyorum.uzun uzun yazıp içimi döktüm buraya kadar okuduysan teşekkür ederim tavsiyeni bekliyorum.