Neler Yeni

9 Tane Sorumlu Vereceğim Ders Var Ne Yapmalıyım?(Kaygılanıyorum)

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
Arkadaşlar nerden nasıl başlasam bilemiyorum kafamda çok dağınık 9 tane vereceğim sorumlu derslerim var geleceğim için kaygılanıyorum ailemi yüz üstü bırakmak istemiyorum 11 sınıfa geldim fakat hiç bir şey bilmiyorum üzülüyorum uyuyamıyorum sadece geleceğimi ve annemin benim okuyamadığımı görmesinden korkuyorum gerçekten psikolojim bozuldu arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bana tavsiyeleriniz nelerdir bu zamanda liseyi bitiremeyen bir genç olmak istemiyorum

Aslında çalışmak istiyorum fakat hemen bayıyorum kaytarıyorum beynim sanki çalışmamı istemiyor çalışma diyor bana bu düşünceyide kıramıyorum
Eşit ağırlık öğrencisiyim fakat 10 Sınıftan kaldığım matematik biyoloji ve kimya derselerini imkansız veremeyeceğimi düşünüyorum

Abilerim kardeşlerim bana ne tür bir tavsiyede bulunabilirsiniz gerçekten hayattan bir ümidim kalmadı.
Benim 4 tane vardı okulu bıraktım hemde son yılda şimdi tırcı oldum

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dostum eğer gerçekten çalışmaya istekliysen sana iyi bir yol haritası çizeceğim.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Gerçekten ne kadar teşekkür etsem az ilk başta herkes beni kötüledi (bir kaç kişi hariç) gerçekten motive olmaya ihtiyacım vardı gerçekten kelimeler teşekkür etmeme yetmez
O kötüleyenler muhtemelen LGS'den yeni çıkmışlardır. Üniversite bu. Liseden çok daha zor bir yer.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar
Geleceğin için ne planlıyorsun seni ne motive ediyor?
Hiçbir şey bilmeden sorumlu olarak 11. sınıfa geçtim. Hatta henüz alan seçimi bile yapmadım. Ne olmak istiyorum, hangi alanı seçeceğim, ne planlıyorum, eğer okulu bırakırsam ne yapacağım... Hiçbir şey bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet Akgül
Hiçbir şey bilmeden sorumlu olarak 11. sınıfa geçtim. Hatta henüz alan seçimi bile yapmadım. Ne olmak istiyorum, hangi alanı seçeceğim, ne planlıyorum, eğer okulu bırakırsam ne yapacağım... Hiçbir şey bilmiyorum.
Bence polis olmayı dene seninde durmun benimkinden farklı değil çalışıp başarabiliriz

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
vestaChapo
Arkadaşlar nerden nasıl başlasam bilemiyorum kafamda çok dağınık 9 tane vereceğim sorumlu derslerim var geleceğim için kaygılanıyorum ailemi yüz üstü bırakmak istemiyorum 11 sınıfa geldim fakat hiç bir şey bilmiyorum üzülüyorum uyuyamıyorum sadece geleceğimi ve annemin benim okuyamadığımı görmesinden korkuyorum gerçekten psikolojim bozuldu arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bana tavsiyeleriniz nelerdir bu zamanda liseyi bitiremeyen bir genç olmak istemiyorum

Aslında çalışmak istiyorum fakat hemen bayıyorum kaytarıyorum beynim sanki çalışmamı istemiyor çalışma diyor bana bu düşünceyide kıramıyorum
Eşit ağırlık öğrencisiyim fakat 10 Sınıftan kaldığım matematik biyoloji ve kimya derselerini imkansız veremeyeceğimi düşünüyorum

Abilerim kardeşlerim bana ne tür bir tavsiyede bulunabilirsiniz gerçekten hayattan bir ümidim kalmadı.
okudugun bölümü diploma için okuyorsan okulu bırak zaten olan olmuş muhtemelen okuldan da nefret ediyorsun gir işe çalış xD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,194
Üyeler
165,655
Son üye
Esraderee
Top Bottom