BIGGZ
80+ Bronze
Güzel paraBabam belçikada tırcı onun yanındayım günlük 120 euro sabah 9 akşam 5
Güzel paraBabam belçikada tırcı onun yanındayım günlük 120 euro sabah 9 akşam 5
Knk keşke sınavlara gitmeseydin .dArkadaşlar nerden nasıl başlasam bilemiyorum kafamda çok dağınık 9 tane vereceğim sorumlu derslerim var geleceğim için kaygılanıyorum ailemi yüz üstü bırakmak istemiyorum 11 sınıfa geldim fakat hiç bir şey bilmiyorum üzülüyorum uyuyamıyorum sadece geleceğimi ve annemin benim okuyamadığımı görmesinden korkuyorum gerçekten psikolojim bozuldu arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bana tavsiyeleriniz nelerdir bu zamanda liseyi bitiremeyen bir genç olmak istemiyorum
Aslında çalışmak istiyorum fakat hemen bayıyorum kaytarıyorum beynim sanki çalışmamı istemiyor çalışma diyor bana bu düşünceyide kıramıyorum
Eşit ağırlık öğrencisiyim fakat 10 Sınıftan kaldığım matematik biyoloji ve kimya derselerini imkansız veremeyeceğimi düşünüyorum
Abilerim kardeşlerim bana ne tür bir tavsiyede bulunabilirsiniz gerçekten hayattan bir ümidim kalmadı.
Çobanlığa başla. Üniversite de Türkiye 1. si olursun.Arkadaşlar nerden nasıl başlasam bilemiyorum kafamda çok dağınık 9 tane vereceğim sorumlu derslerim var geleceğim için kaygılanıyorum ailemi yüz üstü bırakmak istemiyorum 11 sınıfa geldim fakat hiç bir şey bilmiyorum üzülüyorum uyuyamıyorum sadece geleceğimi ve annemin benim okuyamadığımı görmesinden korkuyorum gerçekten psikolojim bozuldu arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bana tavsiyeleriniz nelerdir bu zamanda liseyi bitiremeyen bir genç olmak istemiyorum
Aslında çalışmak istiyorum fakat hemen bayıyorum kaytarıyorum beynim sanki çalışmamı istemiyor çalışma diyor bana bu düşünceyide kıramıyorum
Eşit ağırlık öğrencisiyim fakat 10 Sınıftan kaldığım matematik biyoloji ve kimya derselerini imkansız veremeyeceğimi düşünüyorum
Abilerim kardeşlerim bana ne tür bir tavsiyede bulunabilirsiniz gerçekten hayattan bir ümidim kalmadı.
Nasıl ders çalışıcağım bir de bilsem :/Knk keşke sınavlara gitmeseydin .d
Burada oturacağına git derslerine yapis
YouTube'dan konu anlatımları dinle. Yine internetten test çöz. Veya konu anlatımlarını aç çalış sonra yine test çöz, yapamadığım soruları internete yaz, çözümlerini izle. İyi bir yerlere gelmek istiyorsan çalışmak zorundasın dostum...Nasıl ders çalışıcağım bir de bilsem :/
Youtubede kanallar var oradan sorumlu olduğum derslerin konu anlatımlarını dinleyip not almamı istiyorsun sanırım yapabilirimYouTube'dan konu anlatımları dinle. Yine internetten test çöz. Veya konu anlatımlarını aç çalış sonra yine test çöz, yapamadığım soruları internete yaz, çözümlerini izle. Yaparsin biseler
Testi unutma dostum, konuyu pekiştirmek için test şart.Youtubede kanallar var oradan sorumlu olduğum derslerin konu anlatımlarını dinleyip not almamı istiyorsun sanırım yapabilirim
Testi unutma dostum, konuyu pekiştirmek için test şart.
Anladım hocam teşekkürlerHocam açıyorsun şimdi ders videolarını, kalemini kitabını defterini, ders çalışıyorsun.
çekiceksin de kimden çekiceksin o sınava giren kişinin senden bi farkı yok o yüzden başkalarından çekemezsinYoutubede kanallar var oradan sorumlu olduğum derslerin konu anlatımlarını dinleyip not almamı istiyorsun sanırım yapabilirim
Edit: Sorumluluk sınavlarında kopya çekmeyi düşünüyorum.
Direk telefondan çekmeyi düşünüyorum umarım başarırımçekiceksin de kimden çekiceksin o sınava giren kişinin senden bi farkı yok o yüzden başkalarından çekemezsin
kendin küçük kağıtlarla vb çekmeye çalışırsan da yakalanırsın
Çekemezsin çok kolay sankiDirek telefondan çekmeyi düşünüyorum umarım başarırım
9biraz Fazlaymis Bende 11E gectim Fakat Taktir ile Gectim Sadece Sinavlara calisarak Uzaktan egitimde nasil basardiniz anlamadim?Arkadaşlar nerden nasıl başlasam bilemiyorum kafamda çok dağınık 9 tane vereceğim sorumlu derslerim var geleceğim için kaygılanıyorum ailemi yüz üstü bırakmak istemiyorum 11 sınıfa geldim fakat hiç bir şey bilmiyorum üzülüyorum uyuyamıyorum sadece geleceğimi ve annemin benim okuyamadığımı görmesinden korkuyorum gerçekten psikolojim bozuldu arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bana tavsiyeleriniz nelerdir bu zamanda liseyi bitiremeyen bir genç olmak istemiyorum