Ahmettttt1
80+
- Reaksiyon skoru
- 70
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Geleceğin için ne planlıyorsun seni ne motive ediyor?Üzülüyorum tabii ama üzülünce bir şey değişmiyor. Ne yapayım intihar mı edeyim?
Geleceğin için ne planlıyorsun seni ne motive ediyor?Üzülüyorum tabii ama üzülünce bir şey değişmiyor. Ne yapayım intihar mı edeyim?
Benim 4 tane vardı okulu bıraktım hemde son yılda şimdi tırcı oldumArkadaşlar nerden nasıl başlasam bilemiyorum kafamda çok dağınık 9 tane vereceğim sorumlu derslerim var geleceğim için kaygılanıyorum ailemi yüz üstü bırakmak istemiyorum 11 sınıfa geldim fakat hiç bir şey bilmiyorum üzülüyorum uyuyamıyorum sadece geleceğimi ve annemin benim okuyamadığımı görmesinden korkuyorum gerçekten psikolojim bozuldu arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bana tavsiyeleriniz nelerdir bu zamanda liseyi bitiremeyen bir genç olmak istemiyorum
Aslında çalışmak istiyorum fakat hemen bayıyorum kaytarıyorum beynim sanki çalışmamı istemiyor çalışma diyor bana bu düşünceyide kıramıyorum
Eşit ağırlık öğrencisiyim fakat 10 Sınıftan kaldığım matematik biyoloji ve kimya derselerini imkansız veremeyeceğimi düşünüyorum
Abilerim kardeşlerim bana ne tür bir tavsiyede bulunabilirsiniz gerçekten hayattan bir ümidim kalmadı.
Ne kadar kazandırıyor hocam?Benim 4 tane vardı okulu bıraktım hemde son yılda şimdi tırcı oldum
O kötüleyenler muhtemelen LGS'den yeni çıkmışlardır. Üniversite bu. Liseden çok daha zor bir yer.Gerçekten ne kadar teşekkür etsem az ilk başta herkes beni kötüledi (bir kaç kişi hariç) gerçekten motive olmaya ihtiyacım vardı gerçekten kelimeler teşekkür etmeme yetmez
Tebrik ederim dostum, zor meslek.Benim 4 tane vardı okulu bıraktım hemde son yılda şimdi tırcı oldum
Hiçbir şey bilmeden sorumlu olarak 11. sınıfa geçtim. Hatta henüz alan seçimi bile yapmadım. Ne olmak istiyorum, hangi alanı seçeceğim, ne planlıyorum, eğer okulu bırakırsam ne yapacağım... Hiçbir şey bilmiyorum.Geleceğin için ne planlıyorsun seni ne motive ediyor?
Bence polis olmayı dene seninde durmun benimkinden farklı değil çalışıp başarabilirizHiçbir şey bilmeden sorumlu olarak 11. sınıfa geçtim. Hatta henüz alan seçimi bile yapmadım. Ne olmak istiyorum, hangi alanı seçeceğim, ne planlıyorum, eğer okulu bırakırsam ne yapacağım... Hiçbir şey bilmiyorum.
Umarım bir şeyler başarabilirim...Bence polis olmayı dene seninde durmun benimkinden farklı değil çalışıp başarabiliriz
Babam belçikada tırcı onun yanındayım günlük 120 euro sabah 9 akşam 5Ne kadar kazandırıyor hocam?
oh misBabam belçikada tırcı onun yanındayım günlük 120 euro sabah 9 akşam 5
Burda da 8-20 arası alıyosunoh mistrde zenginsin aylık 37.5k maaş
okudugun bölümü diploma için okuyorsan okulu bırak zaten olan olmuş muhtemelen okuldan da nefret ediyorsun gir işe çalış xDArkadaşlar nerden nasıl başlasam bilemiyorum kafamda çok dağınık 9 tane vereceğim sorumlu derslerim var geleceğim için kaygılanıyorum ailemi yüz üstü bırakmak istemiyorum 11 sınıfa geldim fakat hiç bir şey bilmiyorum üzülüyorum uyuyamıyorum sadece geleceğimi ve annemin benim okuyamadığımı görmesinden korkuyorum gerçekten psikolojim bozuldu arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bana tavsiyeleriniz nelerdir bu zamanda liseyi bitiremeyen bir genç olmak istemiyorum
Aslında çalışmak istiyorum fakat hemen bayıyorum kaytarıyorum beynim sanki çalışmamı istemiyor çalışma diyor bana bu düşünceyide kıramıyorum
Eşit ağırlık öğrencisiyim fakat 10 Sınıftan kaldığım matematik biyoloji ve kimya derselerini imkansız veremeyeceğimi düşünüyorum
Abilerim kardeşlerim bana ne tür bir tavsiyede bulunabilirsiniz gerçekten hayattan bir ümidim kalmadı.