90-100 k PC de hangi modelleri kullanmalıyım

Reaksiyon skoru
46
Bütçe
100000
Selamın aleyküm 90-100 k arası bir PC yopliyacagim ama ekran kartı işlemci vesayre hangi modelleri kullanmalıyım yada nelere dikkat etmeliyim acaba yardımcı olursanız sevinirim

Clorful anakart alacağıma b650 alırım kanka ya
Sen igame markasını bilmiyorsan zaten bu işten anlamıyorsun demektir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Clorful anakart alacağıma b650 alırım kanka ya
Buyur dostum 7800x3d 5080 li sistem toplayıp atabilirsin belki daha iyi olur ben bir anlamımın olmadığını düşünüyorum artık he nasıl olur bütçe çok daha fazla olur keyfi markasal yaklaşılır ekosistem vs yapılır görünüşe çok önem verilir o zaman toplama mantıklı olur elbette

Buyur dostum 7800x3d 5080 li sistem toplayıp atabilirsin belki daha iyi olur ben bir anlamımın olmadığını düşünüyorum artık he nasıl olur bütçe çok daha fazla olur keyfi markasal yaklaşılır ekosistem vs yapılır görünüşe çok önem verilir o zaman toplama mantıklı olur elbette
7800x3d 13695
5080 53k
B850 atx kart 8583
Patroit 3700
1 tb ssd 3 4 k
Sıvı soğutma 4k
Enermax 1200w 5k
Hadi bir kasa seç 3 5 k

Ne yaptı ? Ve ben seçtim 1200w kral gibi kasa oldu fiyat ne

Çoğundan cashback felanda aldın

90k ortalama tuttu ürünleri ben seçtim renk vs vs kendime göre beğendim cl ve performans değerlerini en iyi seçtim ne oldu

Cevap vermedin üzdün

O eskiden satilan cok hesapli hazir sistemler kalmadi artik malesef, artik bir fiyat avantaji olmuyor hazir sistemlerin, cok nadir guzel indirimli firsatlar cikiyor ama gercekten nadir bulunuyor. Su an hazir sistemin tek avantaji kendin montaj etmeyi bilmiyorsan ya da ugrasmak istemiyosan odur, ve tabi parcalarin hepsini bi yerden almis olmak.
Ha dezavantajlari daha fazla hazir almanin, daha iyi parcalarla ayni fiyata kendin toplayabiliyosun ozellestirmedeki 3-5 urunle kisitli kalmiyorsun, ve sorunlu parcalarin iadesi daha kolay tek tek alinca. Sinerji olsun, Itopya olsun hepsi surunduruyor arizali parca cikinca hazir sistemlerde, komple geri yolluyosun sistemi 1 ay depoda bekletiyolar, 0 urun almissin onu tamir ettirip geri yollamaya calisiyolar yenisiyle degistirmek yerine vs vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,356
Üyeler
183,104
Son üye
Qwerty10
Geri