90 Derece CPU normal mi?

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,101
Arkadaşlar ASUS TUF A15 kullanıyorum 90 derecelere çıkıyor eskiden 75-80 lerde gezinirdi, acaba yaz gelince sıcaktan mı bu derecelere çıkmaya başladı anlamadım. Odam 36-37 derece, watt limitte devrede, 1 ay önce bakımı yapıldı son 1 haftadır böyle

hocam tabi ki orantılı artması normal biz bile eriyoruz sıcaktan.

gaming laptoplar için yazın 90 derece normal karşılanabilir eskiden daha düşük derecelerde olması da normal hem kış desek hem macun yeni desek bu durumu açıklayabilir bence

konudan bağımsız :kardesm odan baya ferahmıs

Arkadaşlar ASUS TUF A15 kullanıyorum 90 derecelere çıkıyor eskiden 75-80 lerde gezinirdi, acaba yaz gelince sıcaktan mı bu derecelere çıkmaya başladı anlamadım. Odam 36-37 derece, watt limitte devrede, 1 ay önce bakımı yapıldı son 1 haftadır böyle
90 da mı devamlı mı gözüküyor. Yoksa maks 90 gördu diye mi yazıyor.

90 da mı devamlı mı gözüküyor. Yoksa maks 90 gördu diye mi yazıyor.
87 90 larda geziniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gaming laptoplar için yazın 90 derece normal karşılanabilir eskiden daha düşük derecelerde olması da normal hem kış desek hem macun yeni desek bu durumu açıklayabilir bence

konudan bağımsız :kardesm odan baya ferahmıs
1 ay önce bakımını da yaptım, son 1 haftadır böyle sıcaklıkların artmasıyla.

87 90 larda geziniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 ay önce bakımını da yaptım, son 1 haftadır böyle sıcaklıkların artmasıyla.
Altına izgaralarini kapatmicak , 5 10 cm boşluk kalıcak sekilde bozuk para silgi tarzı şeyler koy. Derece düşüyorsa su alimunyum alisimli laptop standlar var onlar fayda saglayabilir.

Altına izgaralarini kapatmicak , 5 10 cm boşluk kalıcak sekilde bozuk para silgi tarzı şeyler koy. Derece düşüyorsa su alimunyum alisimli laptop standlar var onlar fayda saglayabilir.
Bugün aklıma geldi o fikir, yaptım havadan 1-2 cm yüksekte, 3-4 derece oynadı cihaz bir tık daha soğuk şu anda
1751210180869.webp

Aga oda 36-37 dereceyse normal one öyle aga ve bakım derken sadece toz mu alındı yoksa termal macunda yenilendi mi toz temizlemenin yanında

Aga oda 36-37 dereceyse normal one öyle aga ve bakım derken sadece toz mu alındı yoksa termal macunda yenilendi mi toz temizlemenin yanında
Fanlar çıkarıldı temizlendi termal macunda sürüldü tam bakım yapıldı hocam, bursa sıcağı felaket. Şu sıcakların azalmasını bekliyorum evde dahi durulmuyor

Oda sıcaklığın çok fazla 38 derece odada nasıl duruyon. Bırak laptopu insan için bile zararlı

Geri