Geçen seneye göre 47k geliyorgeçen seneye göre 60-70k bu sene de tahmini yine oralarda olur gibi
Mezun hocamGeçen seneye göre 47k geliyor
Geçen seneye göre 47k geliyor
Birde benim istediğim bölümlerde ek kontenjan olayı var devlet tüm deprem bölgesindeki öğrencilere deprem bölgesi ek kontenjanı veriyor hemde %25 yani 150 kişi alan üni 185 kişi falan alacak bu belirli miktarda üniversite sıralamalarını geri atar diye düşünüyorumBence bu senenin sınavı geçen senenin sınavından daha zordu ve deprem vs. gibi olaylardan dolayı - maalesef - sınava daha az iddialı insan katıldı dolayısıyla eğer geçen sene 47k ise bu sene 30k-40k aralığına geleceğini düşünüyorum.
İstediğim yerlerde Diş eczacılık gelirse yazacağım gelmez ise mezunMezun hocam
Evet evet moralini hiç bozma her an her şey olabilir bu sene biraz tuhaf bir sınavdı herkesin görüşü farklı türkçe normalden daha zordu depremzedeler vs. var neyin ne olacağı hiç belli olmaz normal sıralan ile tutmayan yerler bile tutabilir.Birde benim istediğim bölümlerde ek kontenjan olayı var devlet tüm deprem bölgesindeki öğrencilere deprem bölgesi ek kontenjanı veriyor hemde %25 yani 150 kişi alan üni 185 kişi falan alacak bu belirli miktarda üniversite sıralamalarını geri atar diye düşünüyorum
Eczacılık gelebilir hocamBirde benim istediğim bölümlerde ek kontenjan olayı var devlet tüm deprem bölgesindeki öğrencilere deprem bölgesi ek kontenjanı veriyor hemde %25 yani 150 kişi alan üni 185 kişi falan alacak bu belirli miktarda üniversite sıralamalarını geri atar diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstediğim yerlerde Diş eczacılık gelirse yazacağım gelmez ise mezun
55 k civarında gezersintyt netim 90 gelecek gibi aytde 60 obp92.5 kaç bine girerim?
Dostum geçen seneye göre bile o kadar geride gelmiyor demiş adam bu sene neden o kadar geriden gelsin55 k civarında gezersin
2020 sıralamasına benzer olur diye düşünüyorum tabi 55 k biraz fazla yazmışım ama 35 k altında olmaz diye düşünüyorumDostum geçen seneye göre bile o kadar geride gelmiyor demiş adam bu sene neden o kadar geriden gelsin
Sınav 20 den zordu özellikle matematiği 20 yi 8. Sınıf öğrencisine ver en az 25 yapar tabi bu benim görüşüm kişiden kişiye değişir ama çevremdeki arkadaş ve hocalardan duyduğum kadarıyla yığılma olmayacak ve tyt Türkçe belirleyici olacak diyorlar2020 sıralamasına benzer olur diye düşünüyorum tabi 55 k biraz fazla yazmışım ama 35 k altında olmaz diye düşünüyorum