900 bin civarına 2. El araç önerisi

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,166
Selamlar babam araba alacak bütçe taş çatlasın 1M ye çıkar.
Aradığımız özellikler :
-Otomatik Vites
-Arabadan gram anlamıyoruz bu nedenle sorun çıkarmayacak ve parçaları ucuz araç lazım. Babamı 2.ele zor ikna ettim zaten. 2.el araçta sanayiden çıkamazsın diyip duruyor.
-Küçük araç olsun clio, opel corsa, golf gibi o tiplerden.
-Olabildiğince temiz olsun bu bütçede olduğu kadar işte.
-Hızı falan önemli değil yokuşta bayılmasın yeter. (Olabiliyorsa, mümkünse atik olsun seri hızlansın ama şart değil olmasa da olur yani, sollamalar falan için dedim.)
-Donanımı, özellikleri bu bütçede mümkün olduğunca dolu olsun.
-Tipi önemli değil aracın.

Bu doğrultuda benim aklıma i20,clio geldi. Hem yerli üretim olduğu için parça fiyatları ucuzdur hem de pek bir şey olmaz diye düşünüyorum doğru mudur bilmem.

1 - 2 ay içinde alacağız inşallah önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

1.0 tce clio olabilir. Motor kulağı dışında sorunu yok diye biliyorum.

Selamlar babam araba alacak bütçe taş çatlasın 1M ye çıkar.
Aradığımız özellikler :
-Otomatik Vites
-Arabadan gram anlamıyoruz bu nedenle sorun çıkarmayacak ve parçaları ucuz araç lazım. Babamı 2.ele zor ikna ettim zaten. 2.el araçta sanayiden çıkamazsın diyip duruyor.
-Küçük araç olsun clio, opel corsa, golf gibi o tiplerden.
-Olabildiğince temiz olsun bu bütçede olduğu kadar işte.
-Hızı falan önemli değil yokuşta bayılmasın yeter. (Olabiliyorsa, mümkünse atik olsun seri hızlansın ama şart değil olmasa da olur yani, sollamalar falan için dedim.)
-Donanımı, özellikleri bu bütçede mümkün olduğunca dolu olsun.
-Tipi önemli değil aracın.

Bu doğrultuda benim aklıma i20,clio geldi. Hem yerli üretim olduğu için parça fiyatları ucuzdur hem de pek bir şey olmaz diye düşünüyorum doğru mudur bilmem.

1 - 2 ay içinde alacağız inşallah önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
1 milyona otomatik sıfır araç yok zaten. Yeni matrahta clio i20 gibi b segmenti araçlara ötv indirimi geldi bayilerde kampanya gibi gösteriyor. İkinci ele tam yansıması bi iki ayı bulur. Clio5, i20 b segmentinde en çok satan modeller. Ekstra olarak ford pumalara da bakabilirsin.

1 milyona otomatik sıfır araç yok zaten. Yeni matrahta clio i20 gibi b segmenti araçlara ötv indirimi geldi bayilerde kampanya gibi gösteriyor. İkinci ele tam yansıması bi iki ayı bulur. Clio5, i20 b segmentinde en çok satan modeller. Ekstra olarak ford pumalara da bakabilirsin.
Evet bu bütçeye sıfır araç yok. Babam kredi çekip sıfır alayım falan diyodu da onu kast ettim zor ikna ettim diye.
İkinci ele yansır mı dersiniz o indirim olayı? Bizim esnaf, galericiler falan malum. Bilemedim.

Evet bu bütçeye sıfır araç yok. Babam kredi çekip sıfır alayım falan diyodu da onu kast ettim zor ikna ettim diye.
İkinci ele yansır mı dersiniz o indirim olayı? Bizim esnaf, galericiler falan malum. Bilemedim.
Valla direkt devlet kendi payına düşeni azalttı fazla bi indirim yok ama gene de 300-400bin faizsin kredi kampanyalarıda varsa sıfır almak daha mantıklı. Egealarda ucuzlamış sıfır egeada alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,027
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri