Edmond_Dantes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,166
Selamlar babam araba alacak bütçe taş çatlasın 1M ye çıkar.
Aradığımız özellikler :
-Otomatik Vites
-Arabadan gram anlamıyoruz bu nedenle sorun çıkarmayacak ve parçaları ucuz araç lazım. Babamı 2.ele zor ikna ettim zaten. 2.el araçta sanayiden çıkamazsın diyip duruyor.
-Küçük araç olsun clio, opel corsa, golf gibi o tiplerden.
-Olabildiğince temiz olsun bu bütçede olduğu kadar işte.
-Hızı falan önemli değil yokuşta bayılmasın yeter. (Olabiliyorsa, mümkünse atik olsun seri hızlansın ama şart değil olmasa da olur yani, sollamalar falan için dedim.)
-Donanımı, özellikleri bu bütçede mümkün olduğunca dolu olsun.
-Tipi önemli değil aracın.
Bu doğrultuda benim aklıma i20,clio geldi. Hem yerli üretim olduğu için parça fiyatları ucuzdur hem de pek bir şey olmaz diye düşünüyorum doğru mudur bilmem.
1 - 2 ay içinde alacağız inşallah önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Aradığımız özellikler :
-Otomatik Vites
-Arabadan gram anlamıyoruz bu nedenle sorun çıkarmayacak ve parçaları ucuz araç lazım. Babamı 2.ele zor ikna ettim zaten. 2.el araçta sanayiden çıkamazsın diyip duruyor.
-Küçük araç olsun clio, opel corsa, golf gibi o tiplerden.
-Olabildiğince temiz olsun bu bütçede olduğu kadar işte.
-Hızı falan önemli değil yokuşta bayılmasın yeter. (Olabiliyorsa, mümkünse atik olsun seri hızlansın ama şart değil olmasa da olur yani, sollamalar falan için dedim.)
-Donanımı, özellikleri bu bütçede mümkün olduğunca dolu olsun.
-Tipi önemli değil aracın.
Bu doğrultuda benim aklıma i20,clio geldi. Hem yerli üretim olduğu için parça fiyatları ucuzdur hem de pek bir şey olmaz diye düşünüyorum doğru mudur bilmem.
1 - 2 ay içinde alacağız inşallah önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.